Sportson

Omdömen om Sportson

2011-11-08

Kim

Urselt!

Lämnade in min cykel på lagning. Det var punktering på båda däcken. Det tar ca 10min att fixa och när det är klart säger expediten - 449kr tack!

Visst det kan det väl vara värt om man får en fungerande cykel igen men faktum är att cykeln är 5 år gammal och inte i sitt nyskick och ändå inte brukbar!

Det var ett litet dilemma: FRAMHJULET GICK SKEVT!

När jag har betalat kommer han med cykeln och säger att framhjulet är skevt och att det kan raseras eftersom ekrarna inte sitter så hårt.
Han ber mig då återkomma i veckan som kommer eftersom det är helg och dom hade 5min till stängning.
Jag slår en signal i veckan därpå för att boka en tid, då blir jag informerad om att jag ska få betala för lagningen av hjulet också?!

Jag frågar då hur han kan börja laga en punktering på ett hjul som är sönder utan att meddela mig detta. Sedan låtsats om som att det regnar när jag ringer för att komma tillbaka med det skeva hjulet.

Hade jag vetat att jag skulle lägga ut nästa 1000 spänn på en 5 år gammal cykel med trasigt hjul med punka så hade jag köpt en HEL begagnad cykel för 500 spänn!

Rekommenderar inte ens Sportson till min värsta fiende.

// K

2011-04-26

Grymt!

2010-03-09

Nöjd Kund

Bästa cykelbutiken i stan.

Bästa cykelbutiken i stan. egen verkstad och ett fantastiskt bemötande ifrån Zandy gör att man kommer tillbaka.

Sport och fritid
R1000689;Cyklar - Detaljister