Restaurang Ming Palace

Omdömen om Restaurang Ming Palace

2012-01-05

Hanna

Dåligt!

Linköpings sämsta personal. Låter en knappt äta klart innan betalning ska ske. Och väldigt oförskämda i sitt beteende! Det enda som räddar den är restaurangen är att maten är jätte bra! Hoppas bara kockarna får den bra kritiken och att servispersonalen suger åt sig av den dåliga!!

2011-01-20

Bosse Besviken

Till vår häpnad började de att dammsuga......!

Vi var ett sällskap på 10 personer som ville äta och ha trevligt efter ett teater besök, en lördagkväll. Lite före klocka 22 frågade de om vi hade ätit klart, så de kunde ta bort maten. Det hade vi, men sedan började de samsuga i närheten. Som ni förstår det blev kvällen förstörd då vi kände det, som om de ville vi skulle gå, Vi reste vi oss betalade och gick, när vi kom ut såg vi att de hade öppet nästan en timme till! Jag tvivlar på att någon av oss vill gå till Ming Palace i Linköping på mycket länge.

2011-01-18

Nöjd Kund

Världsklass rakt igenom!

Den bästa lunchbuffén i stan. Jag återvänder dit så ofta jag kan, när schemat tillåter, för att äta mig mätt. Det som gör Ming Palace ännu mer speciellt är att helgbuffen är så mycket godare.

2010-11-21

MiA

Uselt

Dålig service, usel buffé och hutlösa priser för undermålig mat.

2010-09-05

PH

Mycket bra lunch restaurang

Gillar verkligen deras lunchbuffé, maten är verkligen god. Tar man ingen ris, för det har man ju hemma, så kan man koncentrera sig bara på alla gosaker.

2010-03-03

stammis

as bra

lunch buffen äger trots kass service, och alacarten på helgen är fruktansvärt bra och prisvärd,även servicen är bättre kvällstid.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger