Omdömen om Arken Zoo - Vacker Tass
2011-03-02
Går helst inte in
varje gång jag ska köpa mat åt mitt djur så får jag höra att han är för tjock och jag ifrågasätts alltid om mitt sätt att sköta hans diet. De vet ingenting om mig o mitt djur så de ska inte tycka massa saker!! irriterande! :-/ (detta gäller dock inte all personal)
2009-03-11
John Trix
Jag har bara positiva saker att säga om personalen på vacker tass. Aldrig en sur min tack för trevligt bemötande
2009-01-24
Eve
Ofta otrevlig personal som visar viss brist på kunskap i det område de jobbar med. Onödigt höga priser på vissa varor med de har dock ganska stort sortiment.
2008-12-29
Trevligt bemötande, dock borde de kanske vara mera kunniga så de slipper hämta varandra jämt
2008-12-22
Sara
Har ett väldigt dåligt bemötande och personalen tror att de är experter på precis allt. man blir utskälld om man inte gör saker på deras sätt. Och OM man ber om råd, vilket inte alla gör, så kan man åtminstonde bemöta sina kunder med en nypa ödmjukhet. Har bytt affär nu...
2008-03-02
Ni borde utbilda er mera på att klippa pudlar...Min kompis hund ser hemsk ut efter senaste klippningen!
Och tack för foderbunken, den är fylld med Mjau's kattmat:) Kommer köpa Bozita och leksaker i framtiden, alltid lika kul.