Icehotel AB

Marknadsv. 63, 981 91 Jukkasjärvi

Omdömen om Icehotel AB

2008-11-10

Varför åka utomlands på äventyr?

Min familj reste till Jukkasjärvi 17 km utanför Kiruna för att uppleva ett "exotiskt" äventyr! Vi bodde på Is hotellet, gifte oss där...Drack i isglas och roade oss is baren. Ishotellet är vackert och exotiskt med många vackra skulpturer. Isrummen är inte heller särskilt kalla som man kanske tror, man sover på sovsäck och renskinn, på morgonen bjuds man på varm lingondricka. För min familj slutade morgonen på hotellet med en härlig frukost och bastubad ovanpå det, "underbart och lyxigt". Dagen innan hemresan hade vi bokat in scootersafari och en hundspannstur, hela familjen tyckte att detta var "toppen"! Vi undrade efter detta varför skall man behöva resa till andra länder när det finns "fantastiska äventyr" i vårat eget land? Rekommenderar verkligen Ishotellet om man vill uppleva det lilla extra i livet!!!

2008-11-06

Peter

Coolt hotell.

Tro bara inte att du kommer frysa när du bor en natt på Icehotel i Jukkasjärvi. Hela din själ kommer bli varm av denna upplevelse. Till och med glasen du njuter drinken ur är av is. Det är väl coolt.

Fler företag i Jukkasjärvi