Omdömen om Anna Klippare
2010-07-11
Jessica
Bor inte i Piteå och har aldrig klippt mig där. Hittade salongen via Rejta. Håller med alla positiva inlägg. Bra service, trevlig personal med mycket kunnande. Kom hem med en frisyr som jag är supernöjd med.
2010-07-07
Vad vore mitt liv utan din kunskap om hår. frisyr o färg! Du har gjort så fina piercings på mig oxå.Alltid glag och har nära till skratt: Positiv!
tack Malin.. återkommer!!
2010-03-17
Blomman
Har varit din kund i många år, och ALDRIG gått hem efter ett besök hos dej missnöjd! Det är väl ett gott betyg, och det är du värd!!
2010-02-28
S
Jag går hos Anna och blir alltid supernöjd. Hon, och de andra på Anna Klippare, är otroligt omsorgsfulla, kunniga, trevliga och duktiga. Tack för att ni finns!
2009-04-15
Går hos Linda. Helt klart den bästa frissan som man kan hitta i Piteå. Är alltid supernöjd när jag lämnar hennes frisörstol!
2008-11-19
E
Går hos Anna-Carin och Linda, tycker att båda två är superduktiga, de tar sig tid att omsorgsfullt lägga slingor och klippa håret, t.o.m. schamponeringen är helt underbar! Går alltid från Anna Klippare nöjd och med ett leende på läpparna!
2008-10-17
Hanna
Vart super nöjd med piercingen i ögonbrynet!
2008-07-14
Trulsan
Jag ville ha en fin blond nyans, men det känns som att jag hällt en hink gul färg över huvudet. "men så skall det vara" enligt min fd frisör
2008-05-16
Stina
Har nu gått hos Anne i ett x antal år. Har alltid varit nöjd med resultatet. Man känner sig alltid välkommen hos Anne.
2007-06-26
Alltid nöjd, trevligt ställe o fin lokal.
2007-03-20
AK
Bästa stället i stan. Mysigare personal och miljö får man leta efter.
2007-03-16
Ida
Alltid nöjd när jag går därifrån. Speciellt Linda!
2006-09-14
Maggan
Vilket ställe! Här tar man sig tid med sina kunder vilket ger ett super bra resultat.
Kunniga och trevliga frisörer.
Skulle färga utväxten och klippa mig, fick en pippigul färg i utväxtfärg : ( och klippningen var under all kritik.Jag kommer aldrig mer gå dit och skulle inte rekommendera denna frisörsalong.