DjurMagazinet

Omdömen om DjurMagazinet

2011-09-04

Elin

otrevliga

Väldigt otrevlig personal! De borde verkligen anstränga sig mer. Om man kommer med en fråga så svarar dem som om det vore den dummaste frågan i världen! Inte de minsta bra!

2011-01-06

H

Bara konstigt

Fick ett svalt välkomnade då man kom in i butiken. Sen då vi frågade om diverse basic- fiskar så stod personalen och fifflade runt bland alla lappar på vad fiskarna hette för de hade ingen aning. Vi fick även rätta dem flera gånger. Oproffesionellt.

Förra gången vi handlade där var vi tvugna stanna efter vägen och hälla ut vatten från våra påsar med fiskar. Även fast vi sagt att vi hade en bit att köra hade killen fyllt vatten ändå upp till kanten på påsarna.

2010-05-26

Bästa för djurägare

De kan verkligen djur ser djuren bästa och har engagemang

2010-05-02

!?!?!?!?!

!!!!!!!!!!!!!!

Stäng butiken, varför ha den öppen då ni inte visar intresse för era kunder!

2009-12-12

Aldrig mer

Aldrig mer

Jag handlar aldrig mer där, jag tycker bara att det är så otrevligt på detta stället.

Vad ni änn gör så köp inte smådjur eller fåglar på djurmagazinet!!

Bara ett råd som jag ger till er, köp det hos en uppfödare istället.

Ett råd till djurmagazinet, sudda bort eran sura min, eller lägg ner hela djuraffären.

2009-11-18

Arg

inte bra

Det jag reagerar på är att dom har kaniner och marsvin tillsammans, vilket man absolut inte ska ha det borde dom veta.

kaniner är större och är oftast dominanta mot marsvin. Dom ser inte till djurens bästa!!

2009-11-18

Besviken kund

Otrevliga

Otrevliga, och ohjälpsamma.
Man känner sig inte välkommen.

R1001496;Zooaffärer