Omdömen om Linds Café & Konditori
2009-11-12
Missnöjd kund
Tänk att det finns fortfarande personal som tror sig vara felfria och uttalar det också i stil med "Vi gör aldrig fel" och det som gör saken värre är att personalen står bakom disken på Linds café och försöker på alla sätt förhindra att det uppstått ett misstag - i efterhand! Personalen säger till och med att "Bagaren lovar att det inte var något fel på tårtan" Hur tusan kan någon lova att en tårta är felfri när han själv inte har gjort alla moment innan den kom till kunden - misstag kan begås på vägen dit.Som t.ex. att någon expedit sätter fel namnlapp på kartongen, så att fel tårta kommer till fel kund.
Det går inte att göra ett misstag ogjort, men det går att rätta till ett misstag genom att erkänna misstaget och kompensera det med ett presentkort som ersättning.De borde ha tänkt på affärspolicyn "Kunden har alltid rätt" Ja tack! för presentkortet på 50:- men det hjälper inte om personalen samtidigt beter sig som om kunden står och ljuger, för de på Linds begår ju inga misstag
Linds Café & Konditori bytte den 14 dec 2009 ägare o delvis personal när ni nu kommer in möts ni av en kunnig personal som ser till kundens bästa!
Välkomna!
Min man o jag går ibland till Linds Konditori. Vi tycker det är ett trevligt ställe med lite olika avdelningar/rum man kan välja att sitta i. Det ligger bra till, mitt i stan. Gott bröd. Så långt finns inget att klaga på! Men när man kommer o ska ta ett bord så ska man inte behöva be någon i personalen komma å torka bordet som är fullt av smulor, kaffekoppar m m. (så är det varje gång vi varit där)! I synnerhet som det ju inte är särskilt billigt utan ganska dyrt kan jag tycka, i förhållande till den service man får. Dessutom är ju i alla fall damtoan under all kritik, rent ut sagt äcklig! Säkert inte städad på en vecka. Papperskorgen översvämmad av handtorkspapper och toan ska vi inte tala om...