Vald plats Innerstaden Stockholm Välj ort

Omdömen om Elias Bilservice

2011-10-25

Susanna

Jönköpings bästa bilmekaniker

Elias fixar allt på nolltid, kan allt om allt och ger jättebra priser! Rekommenderas varmt.

2010-07-16

Hristo Uygul

Service i världsklass Otroligt duktig mekaniker!

Mycket trevlig och riktigt bra priser! Överträffade alla mina förväntningar på alla sätt och vis. Service i världsklass Otroligt duktig mekaniker! Väldigt proffesionell i sitt arbete. Lämnar alltid min bil hos honom för service och är jättenöjd. Han löser nästan allstrul på stående fot! Bäst i Sverige på alla märken. Jag rekommenderar verkligen alla att lämna sina bilar hos honom! Tack för ett "toppjobb" med min Saab! Jag ser ingen anledning att gå någon annan stans.

2010-07-05

Service i världsklass!

2010-07-04

Service i världsklass!

2010-05-20

2010-05-08

NgBt

En klass för sig!

Jag skulle aldrig byta ut honom mot någon annan bilmekaniker i hela staden.

2010-05-08

Min räddare i nöd.

Räddade mig i nöd. När jag fick motorstopp mitt i e4:an. Väldigt hjälpsam då han hjälpte mig att boxera bilen till verkstaden.