Omdömen om Hårprofilen
2011-12-14
Kim o dena
Tar ens ord och gör magi av dom. Absolut ingen frisör som struntar i ens instruktioner utan följer dom från punkt a till punkt b. Som hårrädd vågar man lägga sitt hår i deras händer. Äntligen en frisör man kan fortsätta gå hos!! Rekommenderas starkt!!!
2011-08-09
Mattias
Förträfflig känsla, otroligt trevlig och flexibel.
2011-07-22
Madeleine
Blev klippt idag av en utländs tjej som bara bott här i ett halvår, pratade kanonbra svenska och var supertrevlig och så otroligt duktig!!
Hon klippte en frisyr som jag verkligen passar jättebra i.
För första gången någonsin kommer jag att gå tillbaka till samma frisörsalong, har aldrig varit så här nöjd innan!
Rekommenderas verkligen!!
2011-06-16
Anki
En frisör som ser vad som passar och kan klippa rätt frisyr.
Alltid nöjda när vi går därifrån. 4:e familjemedlemmen klipper sig inte där därför inte nöjd
2011-05-03
Glenn
Har tusen frisör salonger i Göteborg, Var för tillfället i Jönköping hittade dem via min iphone. Kunde inte bli mer nöjd. Suveränt ... Är jag i Jönköping kommer jag absolut tillbaks.
2009-08-20
SW
Super bra. Att för en gång skull komma till en hårfrisör och känna sig omhändetagen. Visste precis vad som skulle passa mig och i stället för att jag som ej ar profitionell skall komma med ett förslag så visa han mig vad som var inne och det blev ett bra resultat.
2009-05-13
jag skulle mest bara klippa topparna och få lite mer frisyrskänsla. jag sa uttryckligen att jag ville spara på längderna. frisören klippte helt fel, tog ingen hänsyn till att jag har självfall i håret trots att jag upplyste honom om detta, resultatet blev en avskyvärt ful hockeyfrilla med spretiga lockar överst och två decimeter rakt underhår som stack ut. frisören var skitnöjd med sitt arbete medan jag gick gråtande till parkeringen och åkte hem. nu ska jag alltså leva med den här skiten i ett halvår och jag hatar varenda sekund.
2008-09-09
Anita
Jag kan varmt rekommendera hårprofilen, jag blev helnöjd med klippningen. Frisören Lisa är en duktig och trevlig tjej.
2008-09-02
Jake
Hårprofilen visste exakt vilken frisyr som passade mig och skötte klippningen riktigt snyggt. Väldigt trevligt bemötande. Bästa stället i Småland!
2008-03-11
Tess
Jag blir alltid nöjd, speciellt med min färg. De är jättebra på att se vad som är rätt för just dig. Sen är det lite dyrt, men det kan man ju unna sig!
2007-07-28
Minna
Usch! Jag vet att jag hade slitet hår. Därför går jag och klipper mig. Men när frisören dessutom säger att hon aldrig sett värre hår blir man ledsen. När det kostar mer än vad de sagt från början blir man oxå besviken. Fy!!
2007-07-07
Karin
Här blir jag alltid fin i håret. Bästa stället i Jönköping tycker jag!
2007-06-24
M
Lite dyrt, men verkligen värt pengarna. Det blir alltid som man vill.
2007-03-06
Av Jenny
Tack för den lippning gjorde på mig blev jätte nöjd..
dom kan allt