Kategori: Billackering, lastbilslackering Bilplåtslagerier
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Lack & Plåt Center i Täby
2010-06-09
Minja
Jag behövde bara få lite rådgivning och utan att det ledde till någon affär så fick jag ändå riktig fin information och trevligt bemötande från killarna.
2010-06-08
Micke /Mustang
Mustangen har hel renoverats & fått en underbar lack i guld/koppar mettalick med 4 vänder rep tålig klarlack.
Tack MIcke Sigtuna/Märsta
2008-11-04
Danne
Lämnade in min bil för 3 olika skador som innefattade både kaross skador, lack skador och skador i plast detaljer. När jag hämtade bilen på utlovad dag så var den som ny, inte en enda repa eller buckla var kvar. Thomas (Lack & Plåt center i Vallentuna) sköte all kontakt med mitt försäkringsbolag och löste allt med självrisker mm. Jag vet vart jag åker nästa gång bilen ska få ny lack!
Usel service! Man står som ett fån framför en obemannad disk o så ser man mekaniker som springer lite i dörrarna. Inget "hej, vänta lite så kmr någon snart"
Sen när man fick hjälp så tar det 10 dagar innan man kan lämna in bilen för det lilla som skulle bytas(20-30min jobb). Killen skriver oxå fel datum på visidkorter, märkte det i efterhand.
Lämnar in bilen, samma sak, samma dönicke sitter bakom en vägg o gömmer sig, hör att jag står vid disken, sen får han in i verkstaden utan att titta på mig, då ropar jag , han säger "jaha har du inte fått hjälp?"
Man sa bilen ska va klar samma dag, men icke. O inte fan kan de heller ringa o säga det!! Usel service!! Jäkla röta att jag råkade va ledig dessa dagar, annars hade de blivit extra stressigt med ovetskapen om bil eller ej.