När en äldre dam ringer för att få ett kostnadsförslag erbjuder de sig att komma hem och titta. Sedan kommer räkningen. Som man inte har beställt. Dessutom otrevliga när man ringer upp för att reda ut det hela.
Anmäl omdöme
Svar från Meyers Antenn & Tele AB
2010-07-09
Damen ringde inte för att få ett kostnadsförlag, hon ringde för att få antennen justerad så att hon kunde se på TV. så jag körde hem till henne, för att åtgärda felet , hon bodde i ett hyreshus så jag sa till henne att kontakta hyresvärde för att få det åtgärdat. jag skickade en faktura på utkörningen vilken hon nekade till att betala. hon var mycket otrevlig.