Computer Ergonomics i Nynäshamn AB

08 - 520 184 00, Stadshusplatsen 2, 149 30 Nynäshamn

Omdömen om Computer Ergonomics i Nynäshamn AB

2012-04-03

Bra!

Tycker det är toppen att alltid bli kontaktad med det senaste på marknaden! Det svårt att hålla sig uppdaterad själv om vad som finns tycker jag - inte alltid tiden finns att söka info själv... Då är det skönt att bli uppringd och påmind att se över dataplatserna! Jag tycker det är roligt att få prova nya saker också :) och kan rekommendera flera att göra det! För mig har det funkat smidigt.

2012-03-29

Skickar varor utan beställning.

Blir uppringd, de säger att de vill skicka varor på prov. Sedan skickar de påminnelse och faktura på ej beställda varor !!

2012-03-26

Förtjänar ingen stjärna alls

Säljare som rent utsagt trakasserar potentiella kunder som fått produkter på prov. Hotar med att fakturera vid ej svar samma dag!

2012-03-15

Anette Nilsson

Kontorschef

Jag har handlat flera år av Computer Ergonomics och alltid fått jättebra service. Att man kan prova på produkterna tycker jag är jättebra eftersom mina anställda alltid får det som dom behöver.

2012-03-15

Sara

Bra!

Fick överta min företrädares rollertrapper, ringde in och fick hjälp trots att det hade gått flera år sen den hade köpts in, nu tipsar jag alla på kommunen om dom, tack!!

2012-03-13

Lena

Administratör

Super bra koncept , tack snälla för all hjälp ! Stolen är jätte bra för mig och min kollega nöjd med sin stå matta . Skickade åter några saker dom inte passade oss och det är väldigt bra att få göra det.

2012-03-09

Dyra

Rätt häftiga priser jämfört med konkurrenter. Jag handlar någon annanstans!

2012-03-07

Bra

Jag gillar deras upplägg! Vi har flera produkter från dom och har alltid fått bra support om hur de ska användas.
Att kunna skicka tillbaka om det inte passar tycker jag är jättebra!

2012-02-24

Micke, Sundsvall

Kanon!

Wow! Jag är grymt nöjd med Mousetrappern jag köpte från dom! Vilken service att få den direkt till kontoret, och sen fick jag prova den några dagar innan jag bestämde om jag ville köpa den.
Jag har bara positivt att säga! Bra hjälp via telefon när jag började använda Mousetrappern och väldigt trevligt bemötande.

2012-01-18

Ev

Nonchalant attityd

Så väldans trist att bli otrevligt bemött om man inte vill handla. Trots allt var det ju dem som ville skicka ut grejer på prov. Kände att kvalitén var usel, så därför ville vi skicka tillbaka produkterna. Då fick vi information om att vi själva var tvugna att bekosta frakten, trots att provningen skedde på deras eget initiativ. Dåligt tyckte jag, det blir inga framtida affärer med detta företag.

2011-12-05

Some

oseriöst

Fick 2st lampor skickad till mig och en kollega utan att jag bett om det.
Då jag inte var på kontoret så hade dom pratat med ngn annan. Och när jag ville skicka tillbaka det vill dom inte stå för frakten. Och när jag väl skickat tillbaka så kommer det ändå en faktura på 1st lampa. Jag mailar dom och dom säger att dom endast mottagit ett paket och den innehöll bara en lampa. Jag packade ner bägge lamporna själv och vikten för paketet var dubbet så högt jämfört med om jag skulle skicka endast en lampa. Sitter nu i telefonkö i snart 20min för att få tag i dom.

Ett företag jag aldrig vill ha med att göra igen.

2011-11-22

Förvirrad

ErgoSmart = MouseTrapper Office

Får känslan av av de försöker vilseleda kunderna med deras "nya" ErgoSmart som egentligen är en MouseTrapper Office med betydligt lägre pris.

2011-11-01

Peter

Kanon

Bra grejer o kunnig personal.

2011-10-04

Hans, Norrtälje

Helt suverän sevice!!! Vilken fördel att kunna testa på mitt eget kontor. Mycket kompetent personal. Fick massor av enkla råd om hur jag kan undvika skador och trötthet i min kropp. Testade några olika varianter och behöll en trådlös Mousetrapper flexible. Det andra fick jag skicka tillbaka. Tack

2011-08-12

Bengt

Tack!

Min axel är bra igen, tack för bra ergonomi!

2011-06-15

Elisabeth

Inga problem längre

Jättebra. En kollega till mig kom med denna Mousetrapper och frågade om jag ville prova. Företaget berättade för mig via telefon hur jag kunde komma igång och nu kan jag inte arbeta utan den. Bara bra erfarenhet härifrån, jag har också rekommenderat min väninna att ringa dem och få prova. 5 solar från mig!

2011-05-31

Lättad och nöjd

Bra service

Tack för all hjälp!! Jag har varit knölig och haft mycket olika önskemål. Kände hela tiden att jag fick mycket bra och proffsig hjälp. Testade flera olika produkter innan jag hittade helt rätt. Idag mår jag bättre i min arm . Helt perfekt att kunna testa och sedan bara skicka åter det man inte behöver.Tusen tack.

2011-04-21

Mycket oseriöst företag

Pss som nedan blev jag uppringd av en säljare som ville skicka produkt för prov. Säljaren upplyste mig inte om att jag fick betala returfrakt.
Jag skickade tillbakla den överprissatta musen. Företaget svarade med att skicka en påminnelse två veckor senare om att produkten skulle återlämnas. EFter samtal med företaget hävdade de att produkten inte kommit till dem och hotade med att jag skulle få betala hela produkten om den inte återbördades till dem. Först efter att jag via posten kunde visa att de tagit emot produkten ändrade de sig och bad om ursäkt.

Känns som rent bondfångeri.

2011-04-07

Arg!

Oseriöst företag!

Jag blev uppringd av detta företag och innan jag knappt hunnit reagera hade jag tackat ja till att de skulle skicka mig produkter att prova utan kostnad. När de sedan ringde upp sa jag att jag inte var intresserad utan ville skicka tillbaka varorna. Frågade vem som stod för returfrakten. det skulle VI göra! Jag är superbesviken på detta företag som INTE berättar innan att man får stå för returfrakt eller erbjuder kunder en retursedel. Fy! Aldrig mer!

2011-03-01

Förrrbannad

Oseriösa

De skickar varor och lovar att man får prova kostnadsfritt.
Har fått en muntlig överneskommelse med en av säljarna att de ska skicka en retursedel vilket hon också lovade göra då jag senare tackade nej till produkterna. Ingen retursedel kom men däremot en påminnelse att varorna skulle skickas tillbaka.
Då jag ringde upp dom och pratade med någon annan där så sa hon att de INTE skickar retursedlar utan detta får kunderna stå för själva.
Väntar nu på att bli uppringd av dom, vilket förmodligen inte kommer hända...

2010-12-08

EVA

DÅLIG STIL

Ser att flera har råkat ut för samma sak. De ringer upp och vill erbjuda prylar som man får testa gratis utan att tala om att det kostar returporto om man inte vill behålla artiklarna. Det får man först veta när man ska skicka tillbaka. Detta skall upplysas vid beställningen och inget annat. Så beter sig inte ett seriöst företag. Returportot kostar inte mycket. Det är bara principen att man inte gör så här. Sedan ser man på priset på hemsidan att det är en dyr artikel så då hade man i alla fall inte köpt den. Och priset får man heller inte veta när man får detta "generösa" samtal. Nu vet man i alla fall vilket företag som man inte ska göra affärer med.

2010-11-03

Besviken

Oseriöst

Blev till min arbetsplats uppring om att prova på produkt utan kostnad, det vara bara att skicka tillbaks om man inte var nöjd. Personen var jättetrevlig i luren. När jag sedan inte behålla produkten var det sura toner i luren och när jag bad dem om en fraktsedel för att skicka tillbaks produkten förklarade de att det var företaget som skulle stå för detta! Väldigt oseriöst tycker jag, det är ju DE som bett mig prova produkten, utan köptvång.

2010-05-25

Lena

Bra service!

Jag är mycket nöjd med personalen och deras produkter. Trevligt bemötande och bra support när jag provade min mousetrapper. Toppen att man alltid får prova först och sedan bestämma sig. Kommer garanterat att använda mig av er igen!

2010-05-11

Lasse

Talar inte om allt

Ringer och erbjuder produkter på prov "som inte ska kosta något", men lik förbaskat måste man betala returfrakten själv om man inte vill köpa.
Dessutom snorkiga toner i luren när man inte är intresserad. Hade de inte verkat så sura hade jag kanske återkommit en annan gång, men inte med det bemötandet!

2010-04-22

Företagare

Tack

Tack för hjälpen .Mycket bra sevice och trevligt bemötande. Tyvärr måste jag vänta med inköp pga ekonomiskt läge just nu. Bra att man kan testa och skicka tillbaka utan köptvång. Jag återkommer snart

2010-04-15

Ekonom

Skräp

Som de tidigare ha på pekats så nämner de aldrig att man måste bekosta frakten själ och att de lägger in andra grejer. Det är nog bara myndigheter som har en budget att bränna som kan betala 3000 för en armstöd.

2010-04-14

Kerstin Jansson

Lurad?!

Min chef fick erbjudande om att prova deras nya produkt ErgoSmart.
Produkten var bra, men Computer Ergonomics sa att vi skulle betala returfrakten själva om vi inte ville ha den. Dåligt tyckte vi, när det var dem som ville att vi skulle prova.
Vi beslutade oss iaf för att behålla produkten, även om vi också tyckte att den var lite dyr jämfört med andra snarlika styrdon på marknaden.
I efterhand har vi förstått att det vi betalade för var en MouseTrapper Advance som Computer Ergonomics satt sin egen logga på samt höjt priset. Det är förvisso upp till oss själva att kolla upp sånt innan, men kan inte låta bli att känna oss lite lurade.
Sammantaget känns företaget sisådär i seriositet.

2010-04-09

Åsa B Åsa B

Konceptet

Är kund till Computer Ergonomics i Nynäshamn, uppskattar deras kompetens och vilja att hjälpa till med min arbetsmiljö. Konceptet med att ha möjligheta att prova produkter innan köp, är mycket bra.
Under alla år jag varit kund och har jag rekommenderat företagets tjänster till kollegor.
Nöjd kund på HSB.

2010-04-02

Birgitta

Kunde inte bli bättre!

Jag hade känningar i armen och haft i många år. Sen fick jag ett samtal om att få prova på en Mousetrapper och det som var så bra var att om jag inte trivdes med den kunde jag skicka tillbaka den.
Några dagar senare kom den och efter ytterligare en vecka köpte jag den. Värken i armen är borta och jag är mycket tacksam till samtalet.
Suveränt att man kan prova på produkter som finns på marknaden utan köptvång. Tack för hjälpen!!

2010-03-01

Besviken kund

LURAS!

Jag skulle få prova produkten ErgoSmart. Fick information att det bara var att skicka tillbaka den om vi inte ville ha den .Jag fick ingen information om att VI skulle bekosta portot.De stoppade även ner andra produkter än överrenskommet i paketet. Nej, tack aldrig mer Computer Ergonomics i Nynäshamn AB!!!!

Fler företag i Nynäshamn