Omdömen om Rufs & Kalufs
2011-11-02
Josephine
Klippte mig hos nya tjejen, Emelie, under hennes första dag. Ville bara att hon ska få veta att jag blev väldigt nöjd!
2011-10-13
Eva
Har varit en trogen kund sedan salongen öppnade och har alltid varit nöjd. Frisörerna här är så otroligt duktiga och trevliga. En underbar salong!
2011-10-03
Victoria
Efter att ha hört så bra omdömen om Anitas naglar så var jag själv tvungen att prova. Nu har jag kanonsnygga naglar jag med som ser ut som mina egna. Otroligt nöjd!!!!!
2011-09-30
Jeanette B.
Blev tipsad av en kollega att fixa naglarna här till mitt bröllpo. Är väldigt nöjd! Tjejen var trevlig och visste vad hon höll på med. Ett plus också för att allt var rent och fräscht. Rekomenderar alla att göra naglarna här :)
2011-09-22
Miss X
Är så oerhört missnöjd! Det här är den mest otrevliga personalen i Stockholm. Jag bad tydligt om en viss frisyr (hade till och med ett foto med mig) och fick något HELT annat som känns riktigt 80tal. FY!!! Tänk om - man får verkligen det man betalar för här
2011-09-11
Hanna
Fick tips om att fixa naglarna på salongen av en kollega, tog ett tag att få tid det var rätt så bokat. Efter besöket förstog jag att det inte var så konstigt eftersom jag fick fantastiska naglar!
2011-08-29
Em
Fick inte den frisyr jag bad om, men jag får väl lita på frisören som sa att jag inte skulle klä i halvlångt hår utan var tvungen att ha kvar mitt långa hår.
2011-07-11
Tobbe
Fick en jättefin sommarfrilla av en trevlig frisörska. Hade nog lite svårt att förklara mig, men hon förstod och jag är faktiskt väldigt nöjd! :)
2011-07-02
Mona C.
Äntligen fick jag snygga tånaglar med permanent fransk manikyr. Letade länge men så fick jag tips att gå hit. Tjejen var trevlig och visste hur jag ville ha det!
2011-06-27
Ok. Det kanske beror på vem som klipper!? Trevlig personal men har klippt mig snyggare förr.
2011-06-19
Kattis
Hört mycket bra om denna salong, så jag bestämde mig för att boka tid för slingor och en klippning. Fick ett trevligt bemötande av frisörerna och blev nöjd med resultatet, frisörskan verkligen lyssnade på mig.
2011-05-18
trogen kund
Går till salongen regelbundet för både håret och för naglarna och jag har alltid varit nöjd, rekommenderar andra att gå dit också!
2011-05-12
Ny
Nöjd med mina fina slingor, klippningen blev också bra. Kommer fortsätta gå hit, ska även prova få mina naglar och fötter gjorda här.
2011-05-09
Ny kund
Priserna är ok men håret blev inte bra. Varken klippning eller färgning blev bra. Tog mycket lång tid. Klart under genomsnittet.
Tråkigt att det inte blev som du hade tänkt och ibland kan det ta lite längre tid vid färgning.
Vi vill gärna att du hör av dig till oss så kan vi se hur vi kan hjälpa dig.
Med vänlig hälsning
Rufs & Kalufs
2011-03-25
Alexandra
Väldigt nöjd. Fick en snyggt välklippt frisyr.
2011-03-20
Ny kund
Snyggaste pageklippningen jag haft, är bara sååå nöjd!
2011-02-19
A
Jag kom dit med förstört slingat hår och gick därifrån riktigt snygg i håret!
2011-02-11
Ny kund
Bokade tid för jag ville prova en ny salong och jag blev kanonnöjd med klippningen! Kommer bli mitt nya ställe!
2011-02-11
Frisören klippte på det enda sätt jag sa att jag INTE ville ha det. Ok priser och trevlig personal, men inte mer än så.
Ledsen att du inte fick frisyren du hade i tanke, men du är alltid välkommen tillbaka för att få det fixat.
Mvh/ Rufs & Kalufs
2011-02-09
Martin
Trevlig salong med duktiga frisörer, blev nöjd med min klippning. Rekomenderas
2011-02-07
she
Har svårt att bli nöjd men efter att ha sett alla goda omdömmen här så valde jag att klippa och slinga mig hos Rufs & Kalufs.
Kan inte heller förstå alla 5:or, allt var mer OK än Mycket bra, salongen känns lite trist & sliten, personalen OK och resultatet var godkänt men inte mycket mer än så! En medelsalong i medelprisläget, så ha inte för höga förväntningar!
Tråkigt att vi inte kunde leva upp till dina förväntningar.
Mvh
/Salong Rufs & Kalufs
2011-01-30
miss
Går väldigt sällan till frisör, men efter att ha läst här slog jag till. Min frisör Elisabeth var grym, jag visste inte riktigt vad jag ville men var där för att slinga i nån fin färg. Gav förslag på tona brunt och slinga rött, men hon sa direkt att när hon tittar på min ögonfärg och hudfärg skulle kopparslingor vara finare.
Efter över två timmars proffsarbete gick jag ut och kände mig som en hollywood-stjärna. All heder åt detta ställe och deras duktiga frisörer!
2010-12-31
Mia
Har aldrig fått så mycket beröm för mitt hår .Bra klippt,jätte fina slingor.
2010-12-09
mikipedia
Jag kom just hem därifrån, extremt nöjd!
Kom in vid 11 idag och hörde om dom hade nån drop-in för herrklippning, behövde inte vänta ens 5 minuter. Hade med mig en bild och förklarade vad det va för frisyr jag ville ha, och min frisör (Ida) förstod precis vad det var och hur man kunde fixa det (trots mitt väldigt jobbiga hår och hårlinje).
Jag är fattig student så jag går nästan aldrig och klipper mig hos frisör, men det där var definitivt värt de 300 kronorna som det kostade.
Utan tvekan att jag kommer tillbaks nästa gång det är dags att byta frisyr.
2010-12-02
Daniel
Sökte på nätet och hittade en massa bra omdömen om salongen, så jag tänkte prova. Fick ett trevligt bemötande och en grym klippning!
2010-11-11
Tessan
Kom dit med katastrofhår, kom hem med uppseendeväckande snygg frisyr. Kan inte annat än VARMT rekommendera!
2010-10-12
Camilla
Rekommenderar att fixa naglarna på Rufs! Har haft mina i över 5 veckor utan släpp och är grymt fina fortfarande.
2010-10-04
Hanna
Har själv praktiserat på Rufs&Kalufs och vet hur proffsiga och gulliga alla som jobbar där är. Rekomenderar salongen starkt! :)
2010-09-14
Stamkund
Känner mej alltid som en ny människa när jag varit på Rufs&Kalufs. Ni är bäst!
2010-09-02
Amanda
Modern salong med duktiga frisörer. Klippte mig härom dagen och blev riktigt nöjd!
2010-08-31
Erik
Ett härligt gäng med duktiga frisörer. Är alltid nöjd!
2010-08-16
Ann S.
Första gången jag fått en perfekt page!
Jag är jätte nöjd!! Kommer varmt rekommendera denna salong till a.
2010-08-01
Julia
Har gjort fotvård med gelé och fick en jätte fin permanent fransk manikyr på tårna.
Blev verkligen fint!
2010-08-01
Ramona
Äntligen har jag hittat frisörer som lyssnar på ens önskemål! Rekommenderar salongen varmt.
2010-07-27
Stamkund
Har gått regelbundet nu ett tag till Rufs&Kalufs och jag har alltid varit nöjd när jag gått därifrån.
2010-07-13
Karin
Fick tips om salongen och bokade tid, blev jättenöjd med klippningen, hit kommer jag att fortsätta gå, kul att ha hittat en bra frisör äntligen!
2010-07-05
Emelie
Var på Rufs och Kalufs första gången idag och är jättenöjd! Jennifer var superduktig! Både jag och mina vänner anser att mitt hår få gånger tidigare blivit såhär snyggt (och jämt) efter en slingning.
2010-07-05
Carolina
Fick fina ljusa slingor vid mitt senaste besök, det blev verkligen bra. Tack!
2010-06-30
SE
Efter att ha gått in här och kollat på alla andra nöjda kunder beslöt jag mig för att gå och testa igår.Frisören var grym. Jätteskön massage vid hårtvätten och hon lyssnade på mig och kom med egna intiativ.. och jag blev verkligen jättenöjd. Det kändes grundligt gjort och proffsigt. Jag skulle bara vilja ha frågan om man ville ha lite vatten eller nåt gott ;)
2010-06-08
Josefine
Har nu varit och klippt mig på Rufs och är extremt nöjd. Frisören lyssnade på vad jag ville, så det blev som önskat!
2010-06-03
stammis
Tack för naglarna tjejen! Fina som alltid.
Kram Linda
2010-06-03
Johan
Droppade in igår för första gången och fick en riktigt välklippt frisyr. Blev riktigt nöjd. Tack!
2010-05-31
Anna L.
Fin fina slingor till sommaren, har jag fått på Rufs. Är definitivt nöjd! :)
2010-05-26
DEW
Andra gången jag har varit hos R och K. Första gången var jag jätte nöjd (färgning och klippning). Andra gången, samma frisör, men gul/orange highlights och sådär klippning. Jätte olika från första gången och mycket mer dyrt också. Inte alls nöjd.
2010-05-24
Cecilia
Jag fick en tid snabbt och blev riktigt snyggt klippt av Marian. Hon tog sig tid att klippa nogrannt samtidigt som hon var grym på det hon gjorde. Då jag gav fria händer till henne valde hon att klippa lite längre i bak, vilket jag aldrig skulle ha trott att jag passat i, men jag blev verkligen jättenöjd! :D
2010-05-15
Paula
Bokade tid efter en rekommendation, och blev riktigt nöjd med besöket. Kommer att gå till Rufs&Kalufs i fortsättningen.
2010-05-08
Carina
Fått jättefina glittriga naglar! Är jättenöjd och kommer definitivt att fortsätta gå.
2010-04-14
Bella
Har precis varit och gjort ljusa slingor. Blev så nöjd! Ni är bäst!
2010-03-29
Mia
Kan tyvärr inte hålla med Lena Carlsson,har färgat och slingat mitt hår där över tre år och har alltid varit lika nöjd.De jobbar endast med proffs prudokter,vilket får mig som kund att känna sig tryg. Har provat många salonger med olika märke färg,är mest nöjd med denna salong som jobbar med märket(MATRIX)passar mitt hår perfekt.
2010-03-17
David
Håller med det tidigare inlägget. Är jätte nöjd med salongen!
2010-03-05
M
Trevligt mottagande, trevlig frisök, perfekt klippning för ett bra pris!
2010-02-21
Gunilla
Har varit och fått en jätte fin helfärgning över mitt gråa hår, för ett par veckor sedan. Färgen ser fortfarande fin ut. Kommer nog gå tillbaka och även klippa mig. Rekommenderas verkligen!
2010-02-15
Helena
Tack för naglarna! Ser verkligen äkta ut och får den frågan ofta. Blir alltid väl bemött och lika glad varje gång!
Vi ses snart igen. Tack!
2010-01-26
Marcus
Blev rekommernderad av en vän att besöka salongen efter hans nöjda klippning. Även jag fick en snygg klippning och bra service!
Ett+ för den trevliga miljön :)
2010-01-12
Fanny
Jättenöjd med mitt första besök på salongen, är så nöjd med min frisyr! Tänker absolut fortsätta att gå dit!
2009-12-15
Mimmi
Världens finaste naglar har jag fått!
Är nöjd och rekomenderar dom verkligen.
2009-12-08
Ida
Jag var där och klippte och slingade mitt hår, var inte orolig en sekund! hon som klippte mig var trevlig,kompeten och social. Vart jättenöjd! hon som klippte mig hade brunthår var ung ochmed ett födelsemärke bredvid läppen kan varmt rekomendera henne.
2009-12-08
Ida
klippte och slingade mitt hår vart jättenöjd! har aldrig varit så nöjd som när jag gick därifrån. Hon som klippte mig var trevlig, kompetent och social. hon som klippte mig hade långt brunt hår ung och hade ett födelsemärke bredvid läppen, kan varmt rekomendera henne!
2009-11-26
Viktoria
Äntligen har jag hittat en frisör som lyssnade på mina önskemål och kom med många bra ideér.
Jag är SUPERNÖJD med min nya look!!!
2009-11-15
Har varit och klippt mig ett par gånger nu och gått hos alla frisörerna. Alla är väldigt duktiga och har svårt att välja en favorit. Blir alltid trevligt bemött och får bra service! Rekommenderas verkligen.
2009-11-04
Sara
Ni är bäst, både på naglar och hår! Rekommenderar andra att gå dit!
2009-11-03
Gun
Jag blir alltid på gott humör när jag kommer till salongen. Alla är så positiva och rara och som plus blir jag alltid så fin i håret. Gott kaffe får man också!
2009-11-03
Kattis
Äntligen har man fått fina naglar som nagelbitare! Tjejen som gjorde mina naglar var väldigt trevlig och gav goda skötselråd. Rekomenderar verkligen denna salong.
2009-11-01
Hade långt hår till i onsdags och ville klippa det lite kortare och annorlunda. Frisörskan föreslog en "klassisk" klippning men kan dock inte visa någon bild hur den ser ut.... Blev till världens bög-bulle-frisyr. Skit dåliga!
Det är tråkigt att du ej blev nöjd och att dina önskemål ej uppfyllts. Jag vill gärna att du kontaktar salongen så att en av våra andra frisörer kan ta hand om dej denna gång.
MvH Sharam / salongansvarig
2009-10-29
Har äntligen hittat en salong som jag kommer att fortsätta gå till. Jag är alltid nöjd med min frisyr när jag går därifrån. Ett stort plus också för den sköna miljön i salongen, det är en lyxig stund på dagen att få gå dit.
2009-10-23
karlsson
Mycket engegerad frisör (Elisabeth) som verkligen lyssnade och förstod. Nogrann och kunnig... Supernöjd blev jag!!
2009-10-07
Lisa
Har gjort extensions i snart tre år (är beroende). Toppen salong!
2009-10-06
Erik
Som nyinflyttad i stan letade jag efter en bra frisör som jag kan stanna kvar hos. Fann den här salongen på gulasidorna.se och fastnade för vilket toppbetyg den fått. Efter besöket kan jag endast instämma i den positiva kritiken. Mycket trevligt bemötande, skicklig frisör och dessutom bra priser! Jag kommer inte att leta vidare!
2009-09-18
Lily
Har gått på salongen några månader nu, och jag är så nöjd, det har blivit min favoritsalong!
Tjejerna som jobbar här är jätteduktiga och underbara!
2009-09-06
Var och klippte och slingade mig på Rufs&Kalufs, precis som jag hade önskat. Klockrent resultat, skickliga frisörer, mysig miljö och gott kaffe. Ber ALLA att låta tjejerna sätt saxen i dig.
2009-08-19
Jess
Was recomended by a friend. I got good service and they made an exellent work!
2009-07-31
Klara
Blev så glad att jag fick en tid så snabbt eftersom jag var i stort behov av en klippning och jag blev så himla nöjd. Jag kommer att fortsätta gå till denna underbara salong med de underbara tjejerna som jobbar här!
2009-07-27
Sanna
Fick mitt långa hår på mindre en 3 tim.
Prisvärt och naturligt resultat, alla tror att det är mitt eget!
Stort TACK! till er på Rufs & Kalufs
2009-07-26
Madde
Har varit på Rufs&Kalufs och gjort ursnygga extensions, det ser helt naturligt ut, jag är så nöjd! Rekommenderar verkligen salongen om ni vill göra extensions!
2009-07-21
Marre
Fick bra service och en fantastisk klippning.
2009-07-20
Jag gjorde extensions hos Rufs o Kalufs det skulle kosta 2800 kr för 100 slingor. Hom vägrade klippa frisyren som jag ville o lät de vara långt bara. Gick sedan till en annan frisör och hon påpekade att det såg tunnt ut för 100 slingor, hon räknade och det var bara 59 st. ska anmäla dom!!!
2009-07-14
J
Anita gör fantastiska gelénaglar! Håller superbra och hon lyssnar på önskemål om hur man vill ha dem. Gå dit om du funderar på att göra naglar.
2009-07-07
Carolina
Har varit på salongen för första gången efter tips från en kompis, och blev jättenöjd, nu är jag så fin i håret inför min vecka utomlands! Tack!
2009-06-04
Emilia
Fick snygga gel naglar av Anita. Har haft dom i 3 veckor utan problem och dom sitter fint. Riktigt nöjd!
2009-05-16
Tatjana
Har gjort extensions på salongen och är jätte nöjd, hon klippte ihop och gjorde det snyggt. Tjejen som fixade håret var trevlig och hjälpsam. Rekommenderas!
2009-05-10
Brigitta
Måste rekommendera Anita, på salongen. Har gjort naglar i åratal men har inte förrän nu hittat en riktigt duktig nagelterapeut. Hon lyssnar på ens önskemål och är nogrann! Du är bäst!
2009-04-26
Carin M.
Trevlig och hjälpsam personal som alltid ställer upp för sina kunder!
2009-03-31
Hanna
Jag är helnöjd med denna salong, duktiga och serviceinriktade frisörer som vet vad de gör. Jag rekommenderar att ni ska gå dit!
2009-03-26
Isabelle
Jätteduktiga fräscha tjejer med BRA service som lyssnar och ger bra råd på hur/vad som passar just dig bäst! Fick en jättefin frisyr, är supernöjd! Och frisören var jättetrevlig!! Pratade hela tiden, kan starkt rekommendera detta ställe!
2009-03-26
Jess
va på salongen o blev så missnöjd.
skulle färga hårbotten o håret blev kissgult, skulle oxå endast ta topparna o det blev mycket mer än det...
lyssnade inte på mina önskemål.
kommer inte att besöka salongen mer.
2009-03-25
Barbara
Tack Anita för att du förvandlade mina små nerbitna naglar! Har aldrig haft så fina händer :-)
2009-03-08
Jacob
Duktiga frisörer som brinner för sitt yrke. Rekommenderas helhjärtat!
2009-03-07
Har varit på salongen för första gången och blev jättenöjd! Fick en ny frisyr som jag verkligen känner att jag trivs i. Kommer att fortsätta klippa mej hos Rufs
2009-03-03
Mari
De kan verkligen sina saker! Skulle klippa av mitt långa hår till en page och lägga lite slingor för att få lite lyft på kalufsen. Frisören var så hjälpsam och visste på en gång vilken nyans som skulle passa min hy och ögon. Dom var verkligen super duktiga och yrkeskunniga. Rekommenderar varmt denna salong.
2009-03-01
Eva
Kunnig och trevlig personal som ger bra service till sina kunder. Ett plus för de bra priserna!
2009-02-25
Matte
Inte konstigt att Rufs har en massa bra omdömen. Har gått hos dom ett tag och har aldrig blivit missnöjd!
2009-02-16
Mariie
Efter att ha kollat på omdömen här så gick jag dit och blev SUPERNÖJD! Klippte av allt mitt långa hår och blev korthårig. Supertack för att det blev så snyggt...kommer bli en återkommande kund!
2009-02-13
Charlotttt
du gör finaste o bästa naglarna, kommer alltid till dig, super nöjd,
2009-02-11
Nora
Ett stort tack till de gulliga och duktiga frisörerna på Rufs
2009-01-30
Gina
Anita gör stans bästa och vackraste naglar!!! Tack för att Du lägger ner tid och känsla i ditt arbete!
2009-01-30
Susanna
Mycket trevligt och glatt ställe där man kan slappna av och vara sig själv.
Titti
Har gått till Rufs i över ett år. Jag både färgar och klipper mig och är alltid super nöjd!
Alla frisörer har varit jätteduktiga så det spelar nog ingen roll vem man går till. Och bra priser har dom!
marika
Gjorde en klippning+slingor för ca en vecka sedan. Frisören jag var hos var väldigt trevlig och hjälpsam. Är väldigt nöjd med resultatet och kommer nog fortsätta att gå där.
Mika B.
Har varit ett par gånger hos frisör tjejerna , dom är alltid lika trevliga och duktiga. Är alltid nöjd!
2009-01-24
Micke
Av någon anledning blev håret väldigt kort, fast jag tydligt hade påpekat att jag inte ville ha det så.
Frisyren i sig är inte dåligt klippt. Däremot trivs jag inte med så här kort hår, och är därför missnöjd.
2009-01-13
Sandra
jag gjorde ett första set 12/1 hos Anita.Jag blev nöjd med resultatet.Anita var både trevlig och noggran.mycket noggran.det uppskattas! Kan verkligen rekommendera rufs
2009-01-08
Luise M.
Första gången min förlängning sitter! Haft dom nu i 4 veckor utan problem och dom är jättefina!! Tack, för ett super grymt jobb ses snart.
2008-12-27
Madeleine
Dagen innan julafton gick jag till många salonger men ingen hade tid, tills jag kom till Rufs
2008-12-21
Bea M
Tack gänget ni har gjort ett underbart jobb på håret och naglarna! Nu är jag redo för ett nytt år!
2008-12-12
Anita är en riktig konstnär. Vilka fina naglar hon gör!!!
Tack! Mvh/ Marie
2008-12-09
Gabriell B
Måste hålla med Lisas inlägg om Tegnérs underverk. Står faktiskt på http://martinnorlin.webblogg.se/1183767213_vrldens_sju_nya_under.html
under kommentarer av Björn. Första plats på listan. Helt rätt!
Kathi
Har aldrig haft så hållbara naglar! Första gången verkligen. Tack Anita!
Carmen
Tror inte man behöver tillägga något mer.... Säger bara WOW...
2008-12-05
Må kanske vara duktiga på naglar men klippningen är inte i samma klass. En vanlig Herr klippning som jag hade gjort lika bra själv, ojämt, långa hårstrån på vissa ställen och väldigt haffsigt generellt sett. Men det är väl kanske orutin....
Går ej tillbaka !!
2008-12-03
Amélie
Tror inte man behöver säga något mer.... Helnöjd!
2008-12-02
carolina
Tack Marian för de fina slingorna och tack Anita för de grymma naglarna!
2008-12-02
Sarah
Har aldrig haft långa naglar förut. Men sedan jag gick hit har jag fått både fina och långa naglar!Nails by Rufs och Kalufs är absolut den bästa salongen i hela Stockholm!!
2008-11-26
Emma
Har klippt mej och färgat håret hos många frisörer men aldrig varit riktigt nöjd. Nu är jag så glad att äntligen ha hittat en salong med duktiga och kunniga frisörer och dessutom bra priser. Stort tack!!
2008-11-26
Alexandra
Vill tacka för dom fina naglarna jag fått!Har farit runt på många olika salonger, men det är först på denna salong dom både sitter och är dessutom fina! Gå hit!
2008-11-25
Lisa P
Läste någonstans att Rufs & Kalufs är nr1 på Tegnérgatan av stans 7 underverk. Håller med om totalt!
2008-11-24
Åsa
En salong där frisören lyssnar på dig, men även kommer med bra förslag till frisyr
2008-11-24
Karin
Jag har klippt mig och färgat mig på Rufs & Kalufs. Dom har bra priser och värt varenda krona,skulle aldrig byta,har alltid kommit ut därifrån mycket nöjd och personalen är väldigt trevliga,kunniga,dom förstår vad man vill och man känner sig alltid välkommen! Dom vet vad dom gör helt enkelt. Lokalen är fräsch!! Har varit hos några st frisörer och alla är super bra. Kommer aldrig byta frisör salong,finns inga bättre!!!!!
Camilla
Jag måste bara få säga att det här är det bästa stället i stan! Jag har aldrig blivit missnöjd när jag har varit där. Gå gärna dit!
Jenny
Hit ska man gå om man verkligen vill få den frisyr man tänkt sig. Dom är bäst på att veta exakt hur man vill ha det och jag har aldrig blivit besviken.
stammis
Bästa stället i kommunen! Världsklass på alla 3 damer.
/mvh Ande
När jag skulle klippa håret var jag ganska ängslig men gick in på en random hårstudio. Det första jag hör när jag kommer in är den trevligate rösten jag någonsin hört som frågar hur jag mår om jag har bokat tid och hur jag vill klippa mig. jag sa att hon fick fria händer så hon började klippa och trimma, medans jag läste en tidning. femton minuter senare så tittar jag upp och blir så överraskad av att det ser så himla bra ut! När jag betalat för klippningen, var tjejen i kassan så snäll att hon gav mig en burk med vax! Jag rekomenderar verkligen det här stället och Tack!
Björn
Superproffsig salong! Härlig välkomnande atmosvär, man känner sig unik och lämnar alltid salongen med ett stort nöjt leende.
Katrin M
Ramlade in på denna trevliga salong och visste inte vad jag ville egentligen. Fick suverän hjälp med det och det blev supersnyggt. Tack all trevlig personal på Rufs & Kalufs
sanne
Det är alltid lika kul att komma till denna störtsköna salong!
Sara
Fick en jättesnygg klippning, och färgning. Dom är alltid trevliga och gör ett fantastiskt jobb!
2008-11-19
Stefan
Rekommenderar varmt gänget på salongen! Bra service, trevlig miljö och underbara frisörer.
2008-11-17
Stefan
Rekommenderar varmt salongen. Yrkeskunniga och trevliga.
2008-11-16
Tina G
Alltid lika trevligt och omhändetagen av Anita toppen jobb/Tina
2008-11-13
Jan
Rufs och Kalufs - en prisvärd och moderiktig frisersalong
2008-11-12
Lisa
Tack för den snygga klippningen! Kommer definitivt tillbaka nästa gång.
Jonas
Frisörerna lyssnar verkligen på önskemål och ger mycket bra tips. Bra klippning för både tjejer och killar.
Stefan
Frisörerna är helt underbara och hjälpsamma. Ger alltid goda råd och man får frisyren som man önskar. Alltid nöjd!
Carina
Trevlig och hjälpsam personal som ställer upp för sina kunder till max!
Annabel
Noggrann och jätteduktig. Dit ska ni gå om ni vill ha de finaste naglarna på festen.
2008-11-07
Josefine
Klipper mej och fixar naglarna hos Rufs o Kalufs. Jätteduktig och trevlig personal. Jag rekommenderar absolut denna salong!
2008-11-07
Camilla P.
Rekomenderar varmt salongen! Har fixat håret på många ställen över landet men har aldrig fått så bra resultat och service som här. Kanon duktiga tjejer, med grym yrkeskunnighet. Blir bara mer och mer nöjd för varje gång.
Anne I
..på Nails by Rufs och Kalufs kan vara den duktigaste i Stockholm. Har gått hos henne i nästan två år, och har aldrig varit mer nöjd. Har provat många olika salonger men aldrig blivit ens i närheten av så nöjd som jag blir hos Anita. Dessutom är hon sjukt trevlig! Hon förstår precis vad man vill ha och har sån erfarenhet och kunskap, det blir alltid precis som man vill ha det! Hon gör inga fusknaglar som hos vissa mindres seriösa salonger.
Laura
Jag är en mkt nöjd kund hos rufskalufs nagelsalong, Annita som arbetar där är en otrolig duktig tjej! Hon är även en goo tjej.
Madeléne L
Har nu Gått hos Anita i lite mer än 1½ år. Hon är alltid lika noga och alltid lika bra resultat.Tack för att du lägger ner din själv i ditt arbete.
2008-11-03
Tack för Halloween frisyren! Den höll hela natten, är super nöjd! (som alltid) :-) kram på er
2008-11-03
anna
Tack för dom fina naglarna! Alltid lika nöjd! Kram
2008-11-02
Melisa
With 40 years experience of fixing my hair all over the world I'm so glad that I found Rufs and Kalufs in Stockholm the city of trend. I'm leaving Sweden tomorrow with good memory from Rufs and Kalufs; I'm sorry that I don't live here to have the continues pleasure of receiving service from professional, sweet, and creative personnel of this salon.
Tack!
Letat flera år efter frisör, som gör som jag vill. Hittade rätt idag. Tack, Ida. Jag är mer än nöjd!