Omdömen om Clarion Hotel Gillet
2010-12-14
Kristina
hade tänkt mig en avkopplande stund i hotellets spa avdelning 1 timma innan det skulle stänga, men det hade visst ett gäng gubbar i 50 års åldern också tänkt sig...det var ett jävla liv. Hade förväntat mig att det skulle komma någon i personalen och kolla läget emellanåt, men de lyste med sin frånvaro.
2009-11-25
Hotelgästen
Musik som dunkar natten lang och sedan städmaskin pa gatan utanför som väcker en prick 06:30 varje morgon och haller pa i 45 min. Städpersonal som kommer och vill städa rummet kl 08:00 pa morgonen. Rummens kvalitet känns lite sa där med tanke pa priset och nivan man pastar sig halla. Framför allt badrummet känns väldigt spartanskt. Personalen i receptionen väldigt trevlig vilket till viss del uppväger det negativa intrycket.
Personalen är kanonbra!!! Servicen är utmärkt! Frukosten är dunder och brak. Det brister dock på städningen. Vårt rum var uselt städat. Sängkapporna byter de inte efter varje kund eftersom samma med fläckar hängde kvar trots att jag bad dom att byta (endast de redan rena sängkläderna byttes ut). Stänk på väggar, möbler och kakel. Jag har inte städnoja eller petig, men har aldrig sovit på ett hotell med så undermålig städning av rummen.