Sickla Kemtvätt och Skrädderi & Nyckel, Sko

Omdömen om Sickla Kemtvätt och Skrädderi & Nyckel, Sko

2012-05-13

Sussane Majblad

Sjukt bra

Finner inga ord för hur duktiga ni är..

2012-02-17

Jackob Oxenstierna

The one and only

Dom bästa verkligen supernöjd tack för att ni finns.. Sveriges bästa kemtvätt & skrädderi!!
5 av 5 allt annat vore en skam

2012-02-08

Ove Björkman

Snabb & bra service

Lämnade in kostymen för tvätt kl 10 fick den kl 12 utan några fläckar duktiga och snabba..

2012-02-01

Peter Broman

Skjortor bra, tröja dåligt

Skjortorna klarar de bra men en dyr tröja förlorade mycket färg. Tröjan tappade också formen, förmodligen har den hängts fuktig på en ståltrådsgalje. Känns som amatörmisstag.

2011-09-11

Petra

Dom BÄSTA

Tack för att ni finns ni är verkligen bäst :)))

2011-06-29

Linnéa Engström

Förstörd brudklänning

Förstörde min brudklänning totalt. Klänningen krympte, sidenet ändrade både struktur o färg, sömmarna hade spruckit. När jag hämtade klänningen meddelade personalen att "allt gått jättebra". Väl hemma gjorde jag ovanstående fynd. Trots att jag kunde visa med originaltyg som blev över när klänningen syddes upp hur strukturen o färgen förändrats vägrade de ersätta mig, inte ens tvättkostnaden ville de betala tillbaks! Nu ligger ärendet hos allmäna reklamationsnämnden!

2011-05-15

Patricia

Mycket nöjd kund!

Har varit hos flera tvättar o fått makens kavaj tvättad konstigt nog har ingen kunnat fått bort fläckarna på den.. Efter att jag har varit hoss sickla kemtvätt så vart kavajen som ny och inga alls fläckar riktigt duktiga..

2011-05-12

Stefan

Dom bästa!

Dom bästa otroligt kunniga och service inriktade

2011-05-11

Emma

Oslagbara!

Oslagbar tvätt proffs oerhört duktiga och service inriktade och toppen skräddare 5/5

2011-03-08

charlotte

världens bästa skräddare!!

oerhört duktiga skräddare verkligen jätte nöjd :)

2010-12-09

david

Mycket bra och snabb service

oerhört duktiga skräddare 5/5

2010-07-28

JA

Grym service!

Alltid snabba och alltid trevliga. :)

2010-07-21

Varning för ohederliga klåpare

Lämnade in en sidenklänning för att blott sy in midjan, men klänningen var närmast totalförstörd när jag hämtade den. De hade sytt om en rosettprydnad på bröstet som inte jag inte hade bett dem röra. Detta förnekade de på ett oerhört nedlåtande och ljög mig rakt i ansiktet. Jag vände mig till en professionell sömmerska som bekräftade att rosetten hade sytts om på ett "klåparaktigt" sätt. Förmodligen för att rädda något misstag som de begått.

Shopping, butiker
R1001308;Skomakare, beställningsskomakare