Restaurang Sjöpaviljongen

Tranebergs Strand 4, 167 40 Bromma

Kategori: Restauranger

Omdömen om Restaurang Sjöpaviljongen

2012-05-01

Ok mat personal som knuffas

Trevli atmosfär. Bra men inte prisvärd mat. En del Personal tränger sig bakom en och är riktigt otrevlig. Tacka vet jag alvik strand cafe en bit längre ner.

2012-05-01

Hyfsat

God mat men katastrofal service

2012-02-10

Sjöpaveljongen Alvik

Otroligt nonchalant och otrevlig personal. Läget är super och miljön är underbar men servicen är under all kritik. Det börjar med att vi kommer in 2 personer, vi skulle ta en varm choklad/fika hade vi tänkt efter en promenad. Servitrisen hänvisar oss till baren trots att 3/4 av restaurangen var tom det fanns alltså hur många bord som helst. Vi ber om menyn iallfall och får det sämsta tänkbara bordet bakom kassan där det även drar in kall luft från ytterdörren. När vi ska beställa bestämmer vi oss för att ta en varsin pannkaka med sylt vilket endast fanns som barnportion. Vi valde detta då de ej hade "fikamat". Servitrisen blev upprörd och svarade- Ja okej då då får ni det egentligen är det bara för barn upp till tolv. För den här gången då, suck samtidigt som hon ger ett väldigt spydigt uttryck och flänger med blicken. Hon blev upprörd på oss som egentligen inte hade tänkt oss att beställa mat. Nu valde vi denna meny då vi redan ätit och detta skulle vara lagom. Vi frågade om de hade våfflor eller liknande till vuxna men svaret var bestämt nej. Hade hon valt att presentera att maten enbart var för personer upp till 12 år hade det inte varit några problem men när man väljer att uttrycka sig på detta sätt uppfattas det av kund som nonchalant och oproffsigt. Sedan dukas bordet upp helt utan känsla, bestick läggs på bordet osv. Maten var helt okej och vi fick inte betala då hon ej dök upp utan vi fick gå till baren och betala. Inte heller någon fråga om vi tyckte maten smakade br

2011-08-13

Toppskönt!

Behagligt ställe om solen skiner. Skärgårdskänsla och trevlig personal.

2011-05-31

AC

Man undrar...

om ägaren bryr sig? Läser all omdömen som är övervägande negativa och det verkar vara samma upplevelser. Själv är jag ganska nyinflyttad Brommabo och var nyfiken på denna restaurang. Ser otroligt inbjudande ut med sitt fina läge och fina belysning. Tyvärr håller jag med om att servicen lämnar mycket att önska. Finns lite yngre tjejer med ambitionen att göra ett bra jobb men den äldre personalen, suck! Maten är helt ok men absolut inget wow och upplevs av oss som för dyr för kvaliteten . Vi har efter 3 besök samt en Räkfrossa där det bokade bordet blev ?borttappat? så vår dotter inte fick plats bestämt oss för att besöka alternativa restauranger i vår fina stad. Fel kan alla göra och det är därför man får nya chanser, ta vara på dem och bemöt era kunders upplevelser, såväl bra som mindre bra. Vi kan tänka oss att eventuellt ta en öl på verandan en solig sommardag men dock inte ett glas vin. Betalar man 85 kronor för ett glas av husets vin kanske man kan få det halvfullt åtminstone?

2011-04-07

Stefan

Trevlig sommarrestaurang

Underbar stämning och trevlig personal, bra för after-work om än lite dyrt.

2010-12-12

förbannad

Springnota blev det

För längesen en sommar njöt jag av eftermiddagen på deras brygga. Mat och dryck var bra, vad jag minns. När jag ville gå var det helt omöjligt att betala. Till slut följde jag efter servitören. Vänta, vänta! sa han. Jag stod och väntade. Jag bad annan personal att få betala. Jag följde efter servitören ut i köket. Vänta där ute, sa han. Han kom aldrig. Till slut gick jag.

2010-11-28

Ro

Julbord

Kan bara hålla med dom andra som har lämnat omdöme. Tänk efter innan du går hit. Dom tog nästan 300:- utöver vad deras hemsida säger. Köttbullarna var så hårda att man nästan fick använda hammare. Sevicen var inget att hänga i granen, Mycket stor besvikelse. Kommer aldrig att gå hit innan dom har bytt ut vissa i personlen.

2010-11-27

Janne

Gott och trevligt

Jag hade bokat bord på Sjöpaviljongen och råkade sedan läsa flera negativa omdömen ett par dagar innan jag skulle gå dit. En lätt oro infann sig följaktligen inför besöket. Men den var helt obefogad! Matbeställningen kunde göras nästan omedelbart. Och när vi bad att få lite ytterligare tid med matsedeln, så återkom den vänliga servitrisen efter en kort (lagom lång) stund. En utmärkt fiskrätt serverades med ett gott och vältempererat vin. Jag kan definitivt tänka mig att återkomma.

2010-08-17

Forget it

Otrevlig personal

Gå absolut INTE hit om du vill ha bra service! Här jobbar personal som är dödströtta på sitt jobb, speciellt de äldre i personalen. Har du dessutom ett barn med dig suckar de högt....Synd på ett sånt fint ställe, börjar undra varför deras chef inte byter sin personal någon gång?!

2010-08-09

Jag

Ointresserad personal

Vi var ett gäng som var där och åt. Miljön är fantastisk, men personaln kan VERKLIGEN bytas ut! En äldre herre serverade oss och han var allmänt sur och butter. Vid grillenbuféen stod en kille som var så jävla ointresserad av det han höll på med och man fick nästan be snällt för att få mat. Nä ut med personalen och in med nytt folk som är intresserade av sitt jobb!!!

2010-07-15

Förolämpad

Otrevlig personal

Dags för ägaren att vakna upp och byta ut sin serveringspersonal. Det här restaurangbesöket måste ha varit det mest otrevliga jag har varit med om på mycket länge. Synd på ett så fint ställe vid en så vacker plats.

2010-04-16

A

Affärslunch

Bra läge och miljö dessutom god mat och bra service

2010-02-04

Besviken

Pappas 80-årsdag !

Kan bara hålla med Eriks ord från i somras. Katastrof.
Virrig och nonchalant service.Glömda beställningar. Seg mat. Kall dessert som skulle vara varm. Isig och vattnig sk. hemlagad glass...Vi hade förvarnat om att det var en högtidsmåltid och de hade lovat att fixa det. EN BORDSFLAGGA blev resultatet, i jämföresle med ex. andra restauranger som iaf. satt fram en liten blomma på bordet. De skyllde på ny och oerfaren personal i köket...Tyvärr avspeglades inte deras ursäkt på notan. Listan kan göras längre, men jag slutar där.
UNDVIK STÄLLET !!!!!!!!!!!

Restaurnager, caféer och Pubar