Kategori: Veterinärer - Leg.: Djursjukhus, djurkliniker
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Värmdö Djurklinik AB
2011-06-04
Elin
Jättetrevlig klinik med kompetent och trevlig personal. Särskilt tack till Maria Sjöström!
2011-04-06
Tindra
Jag tycker att man får ett proffsigt bemötande. Alltid lyhörda svarar på frågor även om man inte bokat tid. Glada och positiva.
2010-09-10
Carita
Alltid trevliga, hjälpsamma, tillmötesgående och förstående. Mycket kunniga och proffsiga. Perfekt för oss värmdöbor med en egen klinik. Särskilt för oss på katthemmet Tasseland, som behöver besöka veterinären nästan varje vecka. En extra ros till Karin och Fredrik.
2010-03-25
Omankatten
Duktiga och gulliga, men mkt dåliga på att hålla utsatt tid.
2010-03-21
Nöjd kattägare
För denna klinik. Fick en tid fast det egentligen var fullbokat. Veterinären tog sig tid att hjälpa vår katt på sin rast. Jag hinner ändå aldrig ta fikapaus sa hon. Tusen tack säger vi!
2010-02-01
Smile
Går till Fredrik för att få hjälp med min katts ögonproblem; första veterinären som fått bukt med problemen! Kunnig och trevlig personal!
2010-01-24
lj
mycket trevlig klinik med fantastisk personal, rekommenderas varmt!
2010-01-04
Jeanette
Ett trevligt och proffsigt bemötande, jag kände mig väldigt lugn när jag lämnade min lilla Bishon i deras vård. Tack
2009-07-31
Annika
Tack Fredrik & Co för hjälpen med Nellys DNA-test, som först "kom bort" pga mitt slarv, men som Fredrik med sitt engagemang lyckades återställa. Tack, tack!
2009-03-12
Jen
Har varit där flera gånger med både mina hund och mina katter. Alltid proffsigt bemötande och mycket trevlig och engagerad personal! Rekommenderas varmt!
2008-12-03
Anki
Så glad att numera finns en proffsig klinik i Gustavsberg. Hög kompetens, trevligt bemötande varje gång. Mina katter är verkligen i trygga händer hos er. För mis som uppfödare är kontakten med en bra veterinär så otroligt viktig. Tack Fredrik för att du finns.
2008-11-22
tacksam
Jag vill varmt rekommendera Värmdö Djurklinik och speciellt veterinär Karin Szabo som tagit hand om vår hunds hudproblem och äntligen löst dem efter många besök på olika klinker. Vi kommer aldrig att gå någon annanstans igen.
2008-10-18
Fredrik Ståhlberg and his team took great care of my dog Khille
2008-05-06
Matten
Ett gott betyg är när" lilltjejen" viftar på svansen när hon träffar veterinären igen efter en jobbig operation. Skönt med en så proffsig klinik på nära håll, det känns tryggt.
2008-03-25
t
Var där med min katt som skadat sig! Jättebra bemötande, lugna men ändå snabba.
2008-03-10
W
Så skönt med en veterinär som man kan lita på och som tar sig tid att förklara allt när man är orolig och nervös. Vi fick äntligen en diagnos och jag förstår nu varför min bästa kompis mått så dåligt. Men nu mår han bättre. Julle med husse tackar så mycket för god omvårdnad och ett supertrevligt bemötande!
Efter ett besök var vi helt sålda! Hemtrevlig och tillgänglig klinik med proffsig och gullig personal.