Vald plats Helsingborg Välj ort

Omdömen om Värmdö Djurklinik AB

2011-10-27

Saga

Kanonklinik!

Efter ett besök var vi helt sålda! Hemtrevlig och tillgänglig klinik med proffsig och gullig personal.

2011-06-04

Elin

Bra!

Jättetrevlig klinik med kompetent och trevlig personal. Särskilt tack till Maria Sjöström!

2011-04-06

Tindra

Jag tycker att man får ett proffsigt bemötande. Alltid lyhörda svarar på frågor även om man inte bokat tid. Glada och positiva.

2010-09-10

Carita

Toppen på alla sätt

Alltid trevliga, hjälpsamma, tillmötesgående och förstående. Mycket kunniga och proffsiga. Perfekt för oss värmdöbor med en egen klinik. Särskilt för oss på katthemmet Tasseland, som behöver besöka veterinären nästan varje vecka. En extra ros till Karin och Fredrik.

2010-03-25

Omankatten

Tidsoptimister?

Duktiga och gulliga, men mkt dåliga på att hålla utsatt tid.

2010-03-21

Nöjd kattägare

Tummen upp

För denna klinik. Fick en tid fast det egentligen var fullbokat. Veterinären tog sig tid att hjälpa vår katt på sin rast. Jag hinner ändå aldrig ta fikapaus sa hon. Tusen tack säger vi!

2010-02-01

Smile

Kanon!

Går till Fredrik för att få hjälp med min katts ögonproblem; första veterinären som fått bukt med problemen! Kunnig och trevlig personal!

2010-01-24

lj

nöjd!

mycket trevlig klinik med fantastisk personal, rekommenderas varmt!

2010-01-04

Jeanette

Helt kanon

Ett trevligt och proffsigt bemötande, jag kände mig väldigt lugn när jag lämnade min lilla Bishon i deras vård. Tack

2009-10-28

em

Jättebra

Fredrik är jättebra, lugn och trevlig. Och förklarar allt på ett bra sätt så man förstår! Tack för all hjälp vi fick när vår ögonläkare inte fanns att tillgå!

2009-08-20

Birgitta S

super proffsigt bemötande

Det känns tryggt med en proffetionell vet. här ute på ön.
Tack för att du tog hit dina kunskaper och finns till vår hjälp.

R1002766;Veterinärer - Leg.: Djursjukhus, djurkliniker

Fler veterinärer - leg.: djursjukhus, djurkliniker i Gustavsberg