Lindvallens Restauranger AB

Kategori: Restauranger

Omdömen om Lindvallens Restauranger AB

2011-07-29

Fredde och Klara

God mat men dålig service

Skyllde på att det var mycket att göra men det var inte ens halv fullt i restaurangen

2011-01-13

Robert

Underbart!

Underbar personal god mat god dryck, här satsar man både på små och stora till priser som verkligen gör stället värt att äta på!

2011-01-11

Nöjd gäst

Världsklass!!!

Nu har det hänt positiva saker i Sälens krogvärld! Efter många restaurangbesök på olika ställen i området så har jag hittat min favorit, Majkens Sylta. Trevlig personal som ger suverän service, god mat och dryck.
Jag kommer gärna tillbaka till Sälens bästa krog så snart vi har semester igen.

2010-12-08

Snöjungfrun

Mysigt

Kanske Sälens mysigaste ställe. En öl framför brasan funkade för mig i helgen.

2010-03-10

ML

KATASTROF OCH INGEN SERVICE

Den absolut sämsta pizzerian jag någonsin varit på, en stöddig och direkt otrevlig person på fullständigt fel arbetsplats, denna blonda lite överviktiga tjej ljuger kunderna rätt upp i ansiktet och ber kunderna tiga och vänta på sina redan i förskott betalda svindyra pizzor medans personalen förtvivlat försöker reda ut sina borttappade beställningar. Utlovad leverans 10-15min blev 50min för oss och alla andra som trampade runt och trängdes i lokalen.

2010-02-03

Jättekö

Man kände sig mest som en välfylld plånbok som de ville tömma så fort som möjligt. Kö överallt. Ingen vidare service

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger