Omdömen om O'Learys Restaurant & Bar
2011-07-17
Mr A
Otroligt bra mat! Trevlig och Bra personal!
Finns inget att klaga på alls. Väldigt harmonisk stämning i restaurangen. + Barn vänligt. Grym tjej i baren! ;)
2011-06-22
O'Learys verkar ha gått ner sig totalt, vid upprepade tillfällen har servicen varit förkastlig.
Drar mig numera alltid för att gå in på en O'Learys om jag inte vet att just den rest. har bra service. I Huddinge var den sådär på gränsen till dålig.
2009-03-23
Jakob
Det verkar som att O'learys har överlevt sig själva. Så dålig service har jag nog aldrig fått. Även om personalen som serverade inte var sura så finns det mycket utvecklingspotential. Var tvungen att gå och säga till om mera öl två gånger! Vid ett tillfälle var dessutom all serveringspersonal inne i köket! Som om inte det var nog så var potatisen överfriterad. Att döma av reaktionen på personalen så verkade det var vanligt.
Man vill ju gärna få lite mera än bara många tv-apparater. Kanske skulle de tillåta att man fick ta med sig matsäck. Då skulle man i alla fall känna sig nöjd.
Rekommenderar att hitta någon polare som har en stor TV, splitta på betal-TV-kostnaden och beställa pizza i stället för att gå på O'Learys på Kungsholmen.

Bra mat men tyvärr lite för mycket ölhak