Omdömen om Halebop
2012-05-27
Jag använder Halebop Hallå till min HTC mobil! Alldeles utmärkt. Inga problem med täckning eller så:)
2012-05-27
Johanna Uddén
Jag tycker att halebop har en bra service och det är lätt att hitta info på deras hemsida..=)
2012-05-25
Leif
Det hädner att jag blir uppringd av mobilförsäljare. De frågar lite hur mycket jag ringer för och så. När jag sedan berättar vilken leverantör jag har så blir det oftast tyst och de tackar för samtalet. Halebop=bäst!
2012-05-24
Det är inte så jätte dyrt vilket alltid är ett plus!
Riktigt grymt internet, funkar vart man än är. Även om man är mitt ute i skogen!
Riktigt bra med gratis sms och mycket mycket mer
2012-05-24
Halebop är det bästa man kan ha! Man har bra mottagning även om man är ute i skogen, kanon med gratis sms och man kan ju inte annat än älska deras reklamer, right?
2012-05-23
Har alltid haft Halebop och skulle nog inte kunna byta heller. Så smidigt med deras support också!
Aldrig varit några konstigheter med Halebop!
2012-05-22
Halebobs reklam är ju för roliga ibland! Man minns dom iaf
2012-05-22
Verkade bra, men eftersom jag inte hade så pass många vänner som hade just detta vart det att jag int har det idag!
2012-05-22
Jag har haft halebop i drygt 7 år och det är den bästa teleoperatören som finns! Superbilligt att ringa och gratis sms - vad mer kan man begära? Är även nöjd med deras kundservice, trevliga och alltid snabba med svar. Verkligen värda 5/5!
2012-05-21
Halebop är underbart, bra mängd med gratis sms, och frisurf. Ibland kan det vara lite segt, så därför ger jag halebop en 4/5!
2012-05-21
Bra operatör dock inget för mig eftersom jag bara har kompisar och familj med Comviq.
2012-05-17
Har haft Halebop i snart 3 år och jag har aldrig varit nöjdare! Gratis sms till alla i hela världen och låg månadsavgift och jättebra täckning!
2012-05-16
Halebop är ett av de bästa företag jag varit i kontakt med. Jag har haft både kontantkort och abbonemang, kundtjänsten svarar snabbt både i chatten och per mail och är slltid sakliga och trevliga och man får den hjälp man behöver. Nackdelen är att det inte går att ringa till kundtjänst, men det är ju därför de kan vara så billiga också.
2012-05-15
Jag tycker att halebop är bättre än många andra faktiskt :) De har bra kundservice, bra erbjudanden som man kan ta del utav och även surf på mobil/dator funkar enligt mig väldigt bra :) Kan vara lite knas ibland med täckningen men allt som oftast funkar allt som det ska!
Nöjd tjej =)
2012-05-15
Alltid haft halebop. Bäställde nyligen en mobil därifrån, väldigt nöjd :))
2012-05-08
Dom har alltid jättebra erbjudanden och säljer alltid årskort för både surf och sms, och på högtider brukar man få gratis mms hela dagen! Det är aldrig problem med nätet och halebop går i samma nät som telia så det går jättesnabbt!
2012-05-05
robin hansson
Det går att ringa, men det går fanimig inte att surfa.
Får drygt 20kbit och timeouts hela tiden.
Haft detta problem i drygt 4 månader och påpekat detta till halebop lika många gånger.
De säger att de ska felsöka, sen hittar de inget och lägger ner.
Ska börja blogga om deras kundtjänst, här är första inlägget: http://goo.gl/NnGMM
2012-05-05
linah
halebop är bra och billigt, ändra ingenting, ni är jättebra!
2012-05-04
Alltid varit nöjd med halebop.. Bra priser och jättebra att man har gratis sms ändå utan att behöva ha det som en tilläggstjänst på abonnemanget. Är väldigt nöjd med dom och bra priser på abonnemanget också tycker jag.
2012-05-03
Jag är RIKTIGT nöjd me halebop! Jag har har halebop hallå kontantkort vilket jag tycker är rätt bra! Har massor me kompisar i norge och andra länder, å då e det grymt at man får 3000 gratis sms, som man också kan sicka til folk som bor utanför sverige :) Kundeservicen hos halebop är bra, dom har mycke bra erbjudande på mobiler å deras app är också något jag kan rekomendera.
2012-05-03
Bra telefoner/ abonemang till rätt priser. Stort plus är att det är bra täckning på landsbygden!
2012-04-30
Måste ge Halebop full pott. Hadde tidigare en annan teleoperatör men bytte till detta. Har fungerat helt perfekt. Det jag tankar för räcker länge. Dessutom så har jag fått lite extra pengar att ringa för när jag laddat mitt kontantkort. Det blir jag som kund glad för. Plus är att de även har tjänsten mobiltbredband. Den har jag inte prövat än. Fördelen är också att det inte är någon minutavgift när man ringer till andra som har Halebop. Det sparar man pengar på. Uppskattas verkligen.
2012-04-29
Har haft både kontanktkort och abonnemang hos Halebop och alltid varit nöjd. Man smsar och surfar gratis så det räcker och blir över. Dock är ''startavgiften'' för ett samtal dyrt men minutavgiften längre så när man ringer är det bra att satsa på långa samtal.
Att du kan smsa till hela världen för samma låga summa (0:-) är toppen. Det självklara valet för smsaren och surfaren!
2012-04-29
Kan inte annat än säga att de är bäst, bra produkter till bra priser, har halebop på mobilen och bredbandet
2012-04-29
Jag har alltid haft Halebop och kommer alltid att ha det. Det är ett billigt sätt att skicka sms och att ringa. Nu även att mobil surfa.
Har jag haft problem med något så har dom alltid hjälpt mig på kundservicen. Händer inte så ofta att det blir problem dock.
Detta dom har med 3000 fria sms i månaden för ett visst belopp eller som årskort är hur bra som helst. Dom har ju även lagt till att man har gratis surf ett helt år om man köper ett årskort för så lite som 479 kronor eller något i den stilen.
Jag är alltså super nöjd med Halebop.
2012-04-27
jag älskar halebop! När jag flyttade ifrån norge å til sverige ville jag ha ett billig kontantkort så det inte skulle kosta så mycke å ringa eller sicka sms hem til dom i norge! Å halebop hadde något jag tyckde var jättebra, om man laddar för 200 kr eller mer får man 3000 sms til alla i hela sverige å dom som bor vart som hälst i hela världen! Detta e ju perfect för mig å alla andra som kanske har kompisar som bor utomlands! jag e jättenöjd! Halebop har också massor me bra erbjudande på mobiler, me andra ord man får mycke för pengarna!
2012-04-27
Har haft telia innan, det är väl i princip samma men Halebop är bäst tycker jag. Skitbra priser för en student som jag själv. Enda minuset är väl att täckningen är lite dålig på vissa ställen när jag pendlar till skolan Uppsala-Sthlm.
Men har haft dem sen typ 2009 och är fett nöjd :)
2012-04-02
okej priser
dåligt när man inte kan prata med en person utan får maila eller chatta.
gjorde en nr flytt från halebop och sa upp mitt abonnemang. men uppsägningstiden börjar inte gälla förns min nr flytt = 3 månaders abonnemangsavgift utan att kunna utnyttja det pga nr har flyttas till annan operatör... ändå sa jag upp mitt nr 3 månader innan som man ska göra!?
2012-03-28
-Bra priser
-Bra att kunna ladda 50 kr i taget om man, som jag, inte ringer speciellt mkt.
-Dålig support som bara ger standardsvar som inte ger något alls.
-Dålig täckning - i princip ingen 3G täckning trots centralt boende. Måste ställa om telefonen till endast 2G samtal för att vara säker på att samtalen kommer fram.
-Mkt bra årskort för mobilsurf som inte kostar mer om förbrukningen överstiger ingående datamängd. Stryper endast till, för mig, fortfarande användbar hastighet
2012-01-26
hale-bopper
Halebop har extremt långsam mobilsurf. Det går ibland inte ens öppna en webbsida då det "time outar" har varit i kontakt med supporten som endast går att mejla eller chatta med vilket är ett stort minus. det enda dom kunde göra var att kompensera mig med en fri månadsavgift. det gick heller inte att byta till mindre datamängd då det inte gick att byta till något billigare abonnemang
riktigt dåligt kan inte leverera men tar gladeligen betalt ändå!
funkar att ringa med i alla fall :p
2012-01-24
johan sanders
ett företag bestående av igonrans som flyttar ditt nr fast du inte skrivit på något, spelar ingen roll om du mailat dom och avböjt flytt av nummer. välj istället ett företag som du kan prata live med en person. Eller om du har en pervers böjning av att få standard svar som hjälper dig nada så är det här något för dig. kan nog säga att de som givit dom 5+ är dom själva som satt plusen på sig själva. riktigt uselt.
2012-01-12
Krille
Varit kund hos halebop i ca 4år nu. Aldrig ett problem. Så nöjd med att det är Telias täckning och bra priser (Jämfört med telia såklart, jämför man med andra så finns det såklart billigare).
Ni som klagar på att halebop inte har telefonsupport tycker jag får skylla er själva. Är ju lite av halebops gimick att man inte har en telefonsupport.
Enda jag varit missnöjd med är min telefon men mest för att jag inte tycker om den :)
2011-12-08
MH
Har varit kund hos Halebop i flera år nu och det har alltid varit bra. Kuntjänst är trevliga, snabba och kunniga. Ska man ge lite kritik så är det att jag kan tycka linjen bryts lite väl ofta när man talar i mobilen, det är flera av mina bekanta som reflekterat över detta också.
2011-12-06
Johan
Vill utlysa en varning för detta skojjarbolaget. För ett tag sedan övertalade de mig att byta operatör till dem. Numret jag flyttade med har jag haft i många år, mer eller minde sedan min första telefon. När jag nu ville avsluta mitt avtal med Halebop var jag tvungen att betala extra avgift för att få med "mitt" nummer. Riktigt usel kundtjänst dessutom som framstår som oseriösa och kopierar färdiga mallar som svar utan att sätta sig in i ärendet
2011-12-05
Patrik
Slarvar bort telefon från verkstaden, dessutom utan att lagat den. Kontakt med Halebop enbart via Webb, nya kontakter varje gång. Ingen som kan hålla i ett ärende mer än ett par timmar. Ingen som tar ansvar. Återkommer inte som lovat. Tog flera veckor innan jag fick en ny telefon, då inte den modell jag hade och ville ha. Otroligt frustrerande företag att göra med om det blir problem!
2011-11-27
Christian H
Det är bra täckning(Telias nät).
Jag tycker de har bra och generösa abonnemang.
När jag jämförde priset på sista raden låg Halebop bäst till(Minsta totalkostnad). Har heller aldrig upplevt det som dyrt när fakturorna kommit heller.
Har använt kundtjänst vid ett par tillfällen, både chat och inskick(mail), inga problem alls.
Det är lättare att uttrycka sin åsikt när man är missnöjd.
Efter att ha sett betygen på sidan tänkte jag att det är dags att någon nöjd kund skriver något också.
2011-10-26
Hur kan ett dotterbolag till Telia existera utan en kundtjänst man kan ringa till vid problem!!!! Helt ofattbart.
Skaffa inget abonemang här, ring ett företag där du kan få prata med någon vid problem och frågor!!
2011-07-31
Riktigt usel service! Har ni aldrig hört talas om "kunderna har aldrig rätt". Ingen telefonsupport! Vad spelar det för roll om det är billigt när servicen är kass?

Jag har haft Halebop i många år nu, och trivs alldeles utmärkt med det. Anledningen till att jag valde Halebop var att de var/är så billiga och passar mitt sätt att använda telefonen. Tankar jag en viss summa varje månad får jag allt det jag behöver, och slipper oroa mig för att pengarna ska ta slut eller så. Har även förlorat simkortet och lite andra små incidenter, men Halebop är okomplicerade och hjälper en gärna. Hemsidan är dessutom relativt enkel att navigera, och all information jag behövt har jag kunnat hitta över nätet. Många tjänster kan man även göra direkt online, vilket är superskönt då man slipper ringa om man vill. Anledningen till att de inte får högsta betyg är att det numer finns billigare alternativ med likvärdig täckning (där jag bor).
Hur upplevde jag företaget /tjänsten?
Vad var bra och vad var dåligt?
Hur upplevde jag företaget i jämförelse till andra företag i samma bransch?
Var tjänsten/företaget prisvärt?
Var service bra eller dålig?