A Afta Akuttandvård AB

Kategori: Tandläkare

Omdömen om A Afta Akuttandvård AB

2011-08-13

dyrt och

Jag var hos er 2 gånger pga tandvärk. Fick aldrig hjälp, bara recept på pensillin, och 2 dyra utgifter. Jag tycker inte att ni lyssnade på mig. Är både ledsen och besviken

Svar från A Afta Akuttandvård AB
2011-08-18

Hej,
Jag tycker att det är tråkigt att du känner så.
Eftersom du är anonym,så har jag ingen möjlighet att läsa din journal och kan därför inte yttra mig angående behandlingen.
Våra tandläkare har flera års erfarenhet och är utbildade i Sverige.
Generellt har vi bra priser och även på helgerna har vi normal-taxa,dvs ingen extrakostnad med 50%.
Du kan även lämna synpunkter till mig som är ansvarig,så kan vi säkert hjälpa dig eller remittera vidare till specialist-klinik./Simon

2011-07-23

Linda

fantastisk klinik, Ali är superbra!

Som galet tandvårdsrädd halkade jag in där akut. Hade väldigt mycket problem att ta tag i och nu ett år senare är jag kvar och har fantastiskt fina tänder och kan le igen. Ali är fantastiskt pedagogisk, jobbar snabbt och ser till att det är noggrannt och riktigt snyggt. Dessutom till riktigt bra priser.

2011-05-21

Melwina

Kanon!

Alltid trevligt bemötande, kundservice, tid snabbt. Det märks att de som jobbar där trivs. Toppen utförda jobb.

2011-03-11

Mel A Mel A

TANDLAKARE

Simon, en duktig och snäll tandläkare med sympati och empati mot tandvårdsrädda patienter. Pålitlig tandläkare som gör ett superjobb. Följer dessutom referenspriset som tydligen är det lägsta pris som man kan sätta.

2010-10-18

anonym

Superbra på alla sätt...

Ali du e bäst. tack

2009-08-25

Daniel

Effektivt och bra!

Blev först lite tveksam av den något slitna lokalen, men utrustningen var fräsch och bemötandet riktigt bra. Dessutom humana priser även för akuttandvård, hit kommer jag igen även för vanlig tandvård!

R1001385;Tandläkare