Omdömen om Restaurang Söderkisen
2012-02-13
nina
trevligt ställe,med god mat trevlig o skoj frisk personal.
2011-05-01
WEISE
Väldigt fundersam över alla negativa omdömen! Har varit på Söderkisen 3-5 gånger per år i 5-6 år i grupp med 12-30 personer och alla har vid samtliga tillfällen varit mycket nöjda med personalens bemötande, maten och priserna. Kan helt enkelt bara rekommendera Söderkisen under förutsättning att inga förändringar skett sedan december 2010.
2011-03-11
Tevalena
Gott prisvärd mat trevlig atmosfär. Samtalsvänligt! Kan rekommenderas.
2011-02-01
Sofie
Har besökt stället två gånger, första gången köpte vi take away- en pasta med oxfile samt ceasarsallad. Torr mat, mycket små portioner (kanske end. vid take away å andra sidan?) och absolut inte prisvärt. Andra gången vi var där möttes vi av en äldre kvinna (någon typ av värdinna/servitris) som varken hälsade eller visade oss till ett bord. Vi frågade om de hade något ledigt och hon svarade "Nej". När vi påpekade att det fanns flera bord lediga svarade hon att vi inte var välkomna. Blev helt paff. Tydligen hade hon blivit stött då vi hållit ytterdörren öppen för länge. Det låter helt otroligt, jag vet, men är tyvärr sant. Varför anmärkte hon inte på detta "störande beteende" i tid? Jag bor på tvärgatan och är frekvent kund på många andra ställen i krokarna. Tyvärr ger jag inga fler chanser till Söderkisen efter detta kränkande, extremt otrevliga bemötande.
2009-08-12
Patrick
Underbar liten kvarterskrog! Bra, billig mat som inte gör dig besviken... bara underbart mätt!
2008-11-04
Mickan
Precis vid Mariatorget ligger denna härliga restaurang och veckodag som helg är det alltid mycket folk här, så det gäller att boka bord. Bra priser och stora portioner och plus i kanten för en kock som inte tvekar att "göra om" menyn så att den passar just dig. Se dock till att få sitta i restaurangdelen, för det finns en liten bakficka nära köket samt toalett som inte är allt för charmig. Trots att personalen ibland kan vara en aningen för stressade så är denna restaurang väl värt flera besök.
2007-11-16
Johanna
Otroligt goda grisfötter, nästan som förr i tiden. Rekommenderas!
2007-10-13
Helena
hårdstekta lammkotletter men trevligt bemötande! För övrigt god mat! rekomenderas!
2007-04-13
Ulrika
Bra mat och trevlig personal, mycket prisvärt
2007-03-28
Birgitta
Personalen borde gå på charmkurs i varje fall vår servitör, inte så mycket som ett leende. Maten sådär, beställde toast m oxfilé, den badade i bearnaisesås vilket inte såg så trevligt ut men smakade gott.
2007-03-16
Madde
Maten var helt okej men otrevligare och mer ouppmärksam personal får man leta efter! Rakt igenom vårt besök blev vi nonschalerade, kyparen himlade med ögonen när vi bad om att får dessertmenyn "också".... Efter många om och men fick vi den men ingen verkade vilja ta någon beställning. 6 personer som tänkte på dessert och kaffe efter maten tröttnade och gick till slut. Aldrig mera!! Fy vad dålig service!
2006-12-18
Silver
Riktigt prisvärt. Riktigt god mat och man blir mätt. Tyvärr är det lite litet och ljudnivån lite bullrig och hög då det är en mycket populärt ställe, vilket man kan förstå varför. Ska man boka bord där så bör man vara ute i god tid särskilt till lönings-helgen.
2006-09-22
Stina
Maten var jättegod och servicen startade bra men tyvärr blev vi bortglömda och fick vår mat efter 45-50 min trots att vi bara hade bordet begränsad tid - illa!
2006-05-24
Angelina
Något för alla - värt ett besök! Bra priser, god mat och lagom stort - nära till allt som kan tänkas dyka upp efter maten! Passar såväl familj som par!
2006-04-21
Tove
Väldigt mysigt ställe med jättegod mat och bra priser!
2006-04-20
Super bra ställe, bra stämmning, otrolig god mat.. =) Bästa betyg från mig =)
Och potatisen var knappt klar