Omdömen om American Nails - T&T Nail Art
2011-01-21
Känns som eleverna mobbar varandra och kunden hamnar mitt emellan. Nä hit går vi inte igen.
2010-10-08
Caroline
Jag har gjort mina naglar hos Siba på American nails i snart 2 år och jag har aldrig varit missnöjd med mina naglar. Jag säger bara när jag kommer gör vad du vill och de blir alltid PERFEKT! Första gången gjorde jag tippar och sedan dess har jag aldrig någonsin tappat en nagel eller ens gelen! Alla där är super trevliga, men Siba är bäst! Hon ska göra mina naglar livet ut!
2010-09-17
Misho
jag tycker att allt är super bra, kursplaneringar, lärare och alla personal som jobbar där.
2010-09-01
Klara
Ja det är väl klart att mirre kan vara bra. Det är ju Ilona på T&T Nail Art som har utbildat henne!!!
2010-08-28
t-h
inte bra naglar lossnar fort även fast man varit hos ordinarie och betallt en massa för det.rekomenderar därför mirre i viksjöcentrum där hon även har nagelutbildningar som verkligen är bra
2010-07-14
MM
Både ordinarie och elever gör till 99% ett bra jobb och är trevliga. Men det finns undantag, den procenten som inte gör ett bra jobb slarvar och limmar på naglarna snett. Överlag så är det en bra salong med bra priser, speciellt för elevmanikyr. Dock får man räkna med att det tar lite tid men det är förståerligt.
2009-11-15
Johanna
Jag har också testat eleverna. Mycket bra och nästan lika snabba. Nagelförlängning på 1 timme 40 minuter.
2009-09-10
Maggan
Bokade tid för manikyr när jag kommer dit 4 tim senare ser jag stora skytar med uppmaning att inte komma om man har snuva, hosta mm. Jag informerade då tjejerna att jag varit förkyld men är kollad och har inte svininfluensan utan en snuva som nu är på väg bort, ätit pencillin och smittar ej. Jag fick inte min behandling utan utvisad och ombedd att komma åter efter 4-5 dagar. Hade jag varit tyst och bara satt mig hade troligen ingen märkt något men jag ville vara ärlig och förebygga just rädsla för smitta. Tänk om någon sagt något när jag beställde tiden så hade jag sluppit en resa på 2 mil och avbrott i arbetet i onödan. Jag är själv egen företagare så jag förstår att man inte vill bli smittad men det här är att gå för långt.
Undrar om dom vet att man smittar otroligt mycket just när det är på väg att bryta ut och då är man inte sjuk så......................
Angående hysterin?
Vi beklagar att du inte känner dig nöjd. Vi är medvetna om att det inte är det optimala att be kunder återkomma men vi har medarbetare och en hel del kunder som tillhör riskgrupperna.
Ilona
2009-07-11
Madde
Jättefina lokaler, proffsig personal, bra priser OCH GRYMMA NAGLAR!
Nu har de även läckra skor.
2009-06-23
Med fula naglar och blödande nagelband gick jag därifrån. Väldigt otrevlig tjej som gjorde de också. Dit går jag aldrig någonsin tillbaka!
Tänk efter en extra gång om du ens funderar på att boka en tid!
Gjorde inte hos en elev, utan ordinarie personal.
2008-03-28
Jessy
Jag tycker verkligen om mina naglar! tack tjejer!
2008-03-23
Katarina
Vill man ha lyx och hållbara naglar ska man gå till T&T Nail Art. Bra service, proffsiga nagelterapeuter och riktigt bra nagelprodukter.
2008-01-13
Veronica
Superställe! Tjejerna kan verkligen sin sak.
2007-11-03
jessica
Katti gör världens snyggaste naglar...är så himla nöjd!! kan verkligen rekommendera
2007-10-02
det skrivs bara om hur nöjda folk är med t§ts naglar men det finns ett missnöje också.är jätte missnöjd och jag vet att flera är det också.tycker att ni borde ytbilda er personal lite bättre .
2007-09-04
Marie
Har prövat många salonger genom åren och det här var utan tvekan den bästa! Ursnygga naglar och dessutom jättetrevliga tjejer som jobbade där. Rekommenderas varmt!
2007-08-17
Mikaela
gud vad duktiga tjejerna på T&T e! Har gått hos både Anna och Katti o e lika nöjd varje gång... Har aldrig varit me om så snygga naglar...o dessutom hållbara!! Kan varmt rekommendera!
2007-08-11
katti är jätte duktig har gott till henne nu 3 månader.
2007-08-10
missnöjd
eleverna på t&T KAN verkligen inte göra naglar.även dom som nästan är klara med sin utbildning.jag har gjort naglar på andra salonger lite över allt och nästan alltid blivit nöjd men här skadar dom än och naglarna blir aldrig raka .
2007-05-21
Hanna
På T&T vet man hur naglar ska se ut!!! ILONA, ANNA O KATTI....Ni e grymma... kram
2007-04-04
Ilona
Jag vill börja med att tacka alla objektiva omdömen och påpeka att detta är ett forum där det inte behövs att registrera sig, och då det finns en hel del -kollegor- (konkurrenter) i vår närhet.....
Till dig Usch skulle jag vilja säga att
med elevbehandling menas att eleverna övar på att göra naglar och inte är klara med sin utbildning än och så finns det även skillnader beroende på om tjejerna är i början eller i slutet av sin utbildning. Det säger sig självt att ibland blir det kanske inte riktigt samma resultat som hos våra diplomerade tjejer (annars skulle ju ingen behöva att gå en utbildning), och det är just därför som vi har det reducerade priset på 300:- istället för 800:- som det kostar hos våra ordinarie nagelterapeuter. Vi säger också till alla att påpeka om man inte är nöjd och även att komma tillbaka och visa naglarna om de mot förmodan skulle släppa, och få de åtgärdade. Det år tråkigt att du inte är helt nöjd, men du tillhör undantagsfallen.
Du är välkommen att kontakta oss.
Mvh Ilona
2007-01-03
Usch!
Deras så kallade elevjobb är bland de värsta jag varit med om. Otroligt lång väntan, uselt resultat och arrogant bemötande - Dit vill man ju inte ens sända sin värsta fiende!
2006-11-16
Birgitta
Varit kund över 6 månader hos Tanya och hon gör ett fantastiskt "nagelhantverk"...och utan tvekan kommer jag att fortsätta att gå till henne. Väl mött av all personal på salongen.
Ulla
Mycket bra service! Fick hjälp till och med att öppna bildörren.
Karin
Jag har aldrig haft negativa upplevelser hos T&T Nail Art. TVÄRTOM! Dock måste det tilläggas att det kan vara svårt att få tid pga att de är fullbokade, men det är de ju tack vare bra service och proffessionella arbeten.
Gunnila
Jag är tvärnöjd! Jag har varit på en hel del manikyrsalonger både här i Sverige och utomlands och kan bara säga att T&T håller en mycket hög standard både när det gäller kundbemötande och utfört arbete.
Katarina
Jag kan verkligen rekomendera den här salongen.
Madde
idag fick vi underbart fina naglar tack vare jessy.Har varit på så många ställen ,men t&t passar oss utmärkt.synd att vi inte upptäckte er tidigare.
2006-07-03
Tjerna på T & T kan sin sak. Jättebra service, trevliga anställda och framför allt naglar i toppklass...Suveränt! verkligen att rekommendera.
Väldigt trevligt och proffessionellt bemötande, både av elver och andra medarbetare med super bra elev behandlingar.
Fick nyligen lyx manikyr, vilket var underbar behandling till ett bra reducerat pris.