Omdömen om Karavan Pizzeria
2011-12-27
...Än Årstas kändaste och överreklamerade kebaberia (ingen nämnd, men du vet vem jag menar ;)). Älskar deras kebab och pizzasalladen är lagom sur/söt. Mums!
2011-09-02
Kersa
Ibland får man mer fyllning, ibland mindre.. Det är enda minuset. Jättegoda jättepizzor med massor av olika smakkombinationer. En personlig favorit är Årsta Special med bla aubergine på!
2011-07-14
David
Pizzorna är jättegoda men priserna är för höga.
2011-05-27
as
70 spänn för dom vanliga pizzorna och då är det absolut inget speciellt med dom förutom att dom kanske är lite större än normalstorlek.
Min rating blir alltså, inte prisvärt alls.
2011-04-30
kebabälskare
GOTT,GOTT,GOTT.
stora pizzor perfekt tillagade!
dock ett minus för lokalen, den är välldigt varm! men vi brukar alltid ta med oss pizzorna.
2011-03-08
Pizzorna har alltid varit extremt tråkiga, men droppen var när jag fick härsken pepperoni senast
2011-01-22
nästan jättenöjd kund
Stora goda pizzor, fräscha råvaror, bra personal! Alltid snabba och vänliga, Betyget hade blivit 5 om de inte höjt priserna i för rask takt!
2010-04-27
Åker genom hela stan för att äta deras pizzor som är stora och tunna. Riktigt mumsiga. Prova husets special eller cappriciosa.
2010-04-22
SZ
riktig sunkigt ställe. pizzan är inte den bästa framför allt personalen. låter man köpa drick så de himla sura.
2010-01-01
HLS
Härliga pizzor och bra personal.
Även om man ringer in och får veta att pizzan skall vara klar om ex.vis. 15 minuter kan man få vänta på sin tur. Varför? Jo, pizzerian är populär och trots att bagarna jobbar för glatta livet så är det oftast knökfullt med folk.
2009-08-28
upr
Mycket bra pizzeria.
Trevlig personal.
Ofta väldigt varmt i lokalen, det är inte bra.
Behöver variera sin meny.
2009-08-22
jessica
jag har varit där och ättit flera gånger.är bäst på att servera och har bra hänsyn
2009-03-26
Fiasko
Beställde pizza, 3 andra som var efter mig fick det före mig, jag hade då väntat i 20 minuter.
2009-02-08
Henry_Fool
Stora pizzor, lagom med topping och saftiga.
En av Årstas många bra snabbmatställen.
2008-11-04
V.M
Väldigt goda och stora pizzor, som alltid räcker till 2. Det enda som saknas är lite mer fyllning på pizzorna. Har även ett brett sortiment av sallader, deras avocado sallad är grym. Väldigt bra med utrymme att sitta på och har på sommaren uteservering. Med öppna diskar ser man alla råvaror och det ger en glimt av renlighet.
2007-11-04
arbetarn
men grymt snåla ibland, kommer man två minuter efter lunch tiden så kan man aldrig räkna med att få lunch pris, inte ens om man beställt per tele innan 14... lite bättre servicekänsla tack! Annars bra pizzor!
2007-07-20
Libban
Picasso Kanongoda tunna och sprödbakade pizzor.
2007-06-05
Barnbarnet
Jag vill ge dom fem av fem stjärnor, inte för maten för jag har faktiskt aldrig ätit där men min mormor bor i huset brevid och är där ofta, och äter och för sällskapet. Hon är ensam och jag vet att hon uppskattar att gå dit och få prata och umgås lite. Tack!
2007-04-12
franco
söte tjejer som jobbar , jätte trevliga

Sin vana trogen så höjer dom priserna varje år. Även i år fast momsen sänks till 12%. Pizzorna är goda men inte prisvärda.