Karavan Pizzeria

Omdömen om Karavan Pizzeria

2012-01-12

Niklas

Gott men för dyrt!

Sin vana trogen så höjer dom priserna varje år. Även i år fast momsen sänks till 12%. Pizzorna är goda men inte prisvärda.

2011-12-27

Marijah M Marijah M

Så mycket bättre!...

...Än Årstas kändaste och överreklamerade kebaberia (ingen nämnd, men du vet vem jag menar ;)). Älskar deras kebab och pizzasalladen är lagom sur/söt. Mums!

2011-09-02

Kersa

Bästa pizzan i Stockholm!?

Ibland får man mer fyllning, ibland mindre.. Det är enda minuset. Jättegoda jättepizzor med massor av olika smakkombinationer. En personlig favorit är Årsta Special med bla aubergine på!

2011-07-14

David

Goda men dyra

Pizzorna är jättegoda men priserna är för höga.

2011-05-27

as

Icke prisvärt

70 spänn för dom vanliga pizzorna och då är det absolut inget speciellt med dom förutom att dom kanske är lite större än normalstorlek.
Min rating blir alltså, inte prisvärt alls.

2011-04-30

kebabälskare

deras kebabpizza<33

GOTT,GOTT,GOTT.
stora pizzor perfekt tillagade!
dock ett minus för lokalen, den är välldigt varm! men vi brukar alltid ta med oss pizzorna.

2011-03-08

Vidrigt

Pizzorna har alltid varit extremt tråkiga, men droppen var när jag fick härsken pepperoni senast

2011-01-22

nästan jättenöjd kund

Största locken!

Stora goda pizzor, fräscha råvaror, bra personal! Alltid snabba och vänliga, Betyget hade blivit 5 om de inte höjt priserna i för rask takt!

2010-04-27

Andreas H Andreas H

Sjukt bra pizzor

Åker genom hela stan för att äta deras pizzor som är stora och tunna. Riktigt mumsiga. Prova husets special eller cappriciosa.

2010-04-22

SZ

tråkiga personal

riktig sunkigt ställe. pizzan är inte den bästa framför allt personalen. låter man köpa drick så de himla sura.

2010-01-01

HLS

Bästa pizzerian!

Härliga pizzor och bra personal.
Även om man ringer in och får veta att pizzan skall vara klar om ex.vis. 15 minuter kan man få vänta på sin tur. Varför? Jo, pizzerian är populär och trots att bagarna jobbar för glatta livet så är det oftast knökfullt med folk.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001211;Pizzerior