Gammalt som Nytt

08 - 29 21 67, Esplanaden 11, 172 68 Sundbyberg

Omdömen om Gammalt som Nytt

2011-11-25

Hanna

Jag instämmer med tidigare inlägg, man drar sig lite för att besöka denna loppis second hand. Har lämnat in kläder med framgång och trots att jag begriper att butiken måste sålla lite bland inköp kunde man kanske önska att bli lite bättre bemött när man blir nekad. Sundbyberg är inte Sibyllegatan och ska man lägga ribban där bör man nog flytta verksamheten just dithän.

Svar från Gammalt som Nytt
2012-02-25

Tråkigt att läsa att du känner dig illa bemött. Det är inte alltid så lätt att tala om för dig som kund att jag inte kan ta in dina kläder till försäljning. Ibland har vi faktiskt för mkt kläder att vi måste sålla hårt.

Många tror att det går att sälja allt hur det än ser ut, trasigt, smutsigt, gammalt, illaluktande etc. Såna kläder tar jag bara inte emot, det kan inte ens Myrorna sälja.

Varför försöker du inte sälja dina kläder på Sibyllegatan än att skriva ner oss. Vi kan oxå ha en dålig dag, precis som du.

Hälsningar Susanne

Fler företag i Sundbyberg