Vald plats Örebro Välj ort

Kategori: Snickeriarbeten Golvslipning

Omdömen om AD Golvslip

2011-09-18

Nina Storfeldt

Slipning och lackning av ekparkett och trösklar

A D Golvslip har gjort ett jättebra jobb med vårt slitna vardagsrumsgolv. De kom på avtalad tid och gjorde jobbet snabbt och smidigt. Vi är nöjda!

2011-08-12

Pia

Väldigt nöjd!

Mina golv blev fantastiskt fina, precis rätt färg och yta. Dessutom gjorde det hela väldigt snart efter förfrågan (veckan efter) samt på utsatt tid. Otroligt positivt överraskad och nöjd!

2011-08-10

Kristian

Snabbt och bra!

Har precis haft AD Golvslip här och jag är mycket nöjd med resultatet, golvet är kanonfint. Det gick snabbt, arbetet väl utfört, trevliga och otroligt prisvärt. Rekommenderas!

2011-07-30

Serdar

grymt bra arbete

Vill tacka Nelson för ett utmärkt arbete med mina väggar i hemmet. Arbetarna var alltid på plats i tid och arbetet utfördes professionellt. Målningen blev jätte bra och jag är mycket nöjd med allt. Plus i kanten var att jag kände mig trygg då Nelson och hans arbetare var öppna och ärliga under hela arbetets gång.

2011-07-28

Jessica

Nynäshamn

Hej Nelson med kollegor!
Mina gamla trasiga undergolv blev fantastiskt vackra med er lagning, slipning, betsning och vaxoljning - precis rätt färgton!

Bra pris, punktliga, trevliga och serviceminded - jag kan verkligen rekommendera att vända er till AD Golvslip!

Mvh
/Jessica

2011-07-24

Henrik

Tomtebogatan

Hej Nelson,
Vi är jättenöjda med slipningen och vaxningen. Blev mycket snyggt.

2010-11-03

Pompe

Perfekt

Jobbet gjordes snabbt och effektivt och resultatet blev perfekt på mitt gammla parkettgolv.

2010-06-28

Bouke

Kanon!

Tack Nelson för ett fantastikt jobb och ett trevligt bemötandet. Vårt vardagsrum som nu ser ut som nytt!

2010-05-23

Marie

AD Golvslip

Jättenöjd med jobbet! Mörkbetsat golv och oljat trägolv. Fint snabbt och bra!!

2009-10-06

Sofia Ande

jättenöjd

Hej Nelson!
Ville först av allt tacka för det jättefina arbete du gjort. Jag blev jättenöjd med golvslipningen och kommer rekommendera dig till mina vänner.

R1000419;Snickeriarbeten
R1000859;Golvslipning