Omdömen om AD Golvslip
2011-08-12
Pia
Mina golv blev fantastiskt fina, precis rätt färg och yta. Dessutom gjorde det hela väldigt snart efter förfrågan (veckan efter) samt på utsatt tid. Otroligt positivt överraskad och nöjd!
2011-08-10
Kristian
Har precis haft AD Golvslip här och jag är mycket nöjd med resultatet, golvet är kanonfint. Det gick snabbt, arbetet väl utfört, trevliga och otroligt prisvärt. Rekommenderas!
2011-07-30
Serdar
Vill tacka Nelson för ett utmärkt arbete med mina väggar i hemmet. Arbetarna var alltid på plats i tid och arbetet utfördes professionellt. Målningen blev jätte bra och jag är mycket nöjd med allt. Plus i kanten var att jag kände mig trygg då Nelson och hans arbetare var öppna och ärliga under hela arbetets gång.
2011-07-28
Jessica
Hej Nelson med kollegor!
Mina gamla trasiga undergolv blev fantastiskt vackra med er lagning, slipning, betsning och vaxoljning - precis rätt färgton!
Bra pris, punktliga, trevliga och serviceminded - jag kan verkligen rekommendera att vända er till AD Golvslip!
Mvh
/Jessica
2011-07-24
Henrik
Hej Nelson,
Vi är jättenöjda med slipningen och vaxningen. Blev mycket snyggt.
2010-11-03
Pompe
Jobbet gjordes snabbt och effektivt och resultatet blev perfekt på mitt gammla parkettgolv.
2010-06-28
Bouke
Tack Nelson för ett fantastikt jobb och ett trevligt bemötandet. Vårt vardagsrum som nu ser ut som nytt!
2010-05-23
Marie
Jättenöjd med jobbet! Mörkbetsat golv och oljat trägolv. Fint snabbt och bra!!
2009-07-07
Elise G
Tack Nelson Golv blir ju så fint med vitlasyr .Stor kram
2008-03-08
Lisa
Mycket proffsiga och seriösa, gör ett fantastiskt arbete. Rekommenderar dem varmt.
2007-08-02
mycket bra firma med proffesionell personal och bra utfört arbete, vi är mycket nöjda
A D Golvslip har gjort ett jättebra jobb med vårt slitna vardagsrumsgolv. De kom på avtalad tid och gjorde jobbet snabbt och smidigt. Vi är nöjda!