Nikita Hair

oseriös salong

Otrevlig personal

2011-04-29

ml

Efter 3, 5 tim var jag inte ens klippt!

Gick dit som ny kund och hade bokat tid på internet hos en frisör som jag fått rekommenderat. Väl på plats upptäckte jag efter ett tag att jag fått en annan frisör än den bokade! Dessutom verkade hon väldigt osäker och rådfrågade flera gånger henne jag skulle gått till! Allt som allt skulle det ta 3 timmar, men efter 3 timmar hade hon inte ens börjat klippa! Hos andra frisörer jag gått till har dom avklarat samma behandling på 2,5 timmar! Och droppen blev när hon inte ens efter att jag påpekat att jag inte hade mer tid och kände mig stressad skyndade sig, oförskämt och inte speciellt service-minded! Det enda som gör att jag kan ge 1 sol är att jag fick rabatt efter eländet! Bokade in ny tid för klippning men den tänker jag avboka nu!

Svar från Nikita Hair
2011-05-08

Hejsan! Detta låter väldigt tråkigt och beklagar givetvis hur din upplevelse blev hos oss. Skulle självklart vilja kompensera dig för detta, då alla våra kunder har nöjdhetsgaranti. Hör gärna av dig till mig! Mvh Maria, Nikita hair

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård