Omdömen om Berns Salonger
Berns är inte vad det var för bara några år sedan. trångt, lång väntan till baren, massor av folk som bara strömmar. Ingen kontakt. Dåligt tyvär.
2009-03-15
Usch
Mysigt ställe. Men den asiatiska 3-rätters vi käkade var den sämsta jag käkat. Trodde de skulle vara lite klass på maten men de var de verkligen inte. Alla i sällskapet tog ankbröst till huvudrätt. De var den sämst tillagade anka jag käkat till detta fick man torrt ris och en tesked av nån röra som smakade... jaa de smakade väldigt illa.. Gick helt enkelt inte få ner de. Och inte kunde man få maten utbytt mot nåt annat utan då skulle de kosta extra. Smaken är som baken sa dom bara. Nää aldrig mer Berns.
2008-11-07
Carina
Litet, mysigt,trevlig och charmigt ställe. God mat och trevlig personal som "inte hörde" våra samtal förrän orden "vin", "mat" eller "kaffe" nämdes då han kom till oss som på beställning. Toppenställe att avsluta en dag på. - Rekommenderas
2008-10-26
Monica
Mycket gott och väldigt fräscht upplagt! Personalen är glada,trevliga och ger mycket bra service trots att det har mycket att göra!
2007-11-20
Besviken
Som vegetarian och fiskallergiker har jag bokat bord och meddelat om ovanstående i förväg. Dom skulle göra en vegetarisk sushi... Av den fick jag akutbesvär i halsen. medisinerade mig på plats och dom bad om ursääkt. Men vad får jag till varmrätt... En djuptallrik med varmbuljong,skivade färsk apuriolök, gurka, och några blad dil! Vem har sagt att dom kan laga mar???!!! Stället är fin men resten var usel!!!
2007-06-06
fredrik
otroligt bra show med Lena & Orup, på sommaren dom bästa internationella Stand up, och kryddan på moset en helhäftig sommarnattklubb, jag tackar och bugar Fredrik
2007-05-07
danjoa
det bästa av det bästa,internationell ,,service, gourmet mat,, viner !
2007-03-19
CG
centralt, diskret, fräscht, superb mat på Berns salonger i anslutning till hotellet, nära till allt
2007-02-15
Mohsen H
mycket trevilg ställe med trevlig personal
2006-10-19
Eddie:)))
ett mycket bra ställe, bra personal, bra vakter, bra bemötande, bra musik, stiligt men inte snobbigt...
2006-05-23
Guide
Maten är värd ett högre betyg. Åtminstone 3 stjärnor. Men den usla servicen och bemötandet från entrévärdar, garderob och serveringspersonal drar ner betyget. Här känner man sig inte välkommen.
2006-03-09
AR
Är du turist är detta ett måste med stort M! En av de justade lokalerna i Stockholm. Trevlig personal & mat samt grymt röj. Har även bra klubbar.
2006-02-28
Ante
Igår var det konsert på Berns, Lisa Ekdahl. Effektfull konserthall med stora kristallkronor och skön akustik men ett minus för den usla sikten om man hamnar långt bak. Hur som helst gillade jag den här spelningen mer än den förra på Göta Lejon.
Klubben 2.35:1 som körs i källaren på Berns är troligtvis bästa återkommande klubben i Stockholm för närvarande. Själva Berns Salonger är inget jag skulle vilja sätta min fot på om inte klubben arrangerades. Tack för bra musik, folk och rätt stämning