2009-11-04
Jag vill ge högsta betyg till Spaaks konditori. Bäst service och jättegoda morotskaka, köttfärspaj. Mums. Kommer aldrig köpa någon annanstans så länge de finns. Synd bara att det är lite lång för mig:(
2008-11-25
Emil G
Åh vad jag älskar detta konditori! Dom har stort urval man kan välja mellan och det kan vara alltifrån underbart goda och fina tårtor till färska mumsiga matbröd! Jag vet att jag kan bli nöjd när jag köper ifrån Spaaks konditori och jag vet att dom säljer för ett bra pris. Jag har länge köpt ifrån Spaaks och jag har så länge jag kan minnas vart nöjd med det jag köpt därifrån. Jag rent utsagt älskar Spaaks konditori och därmed får högsta betyg!
2008-07-24
Kattis
Tycker inte att "Spaaks" e så jätte bra! Köpte en gång vanlig vitt bröd och det vär inte så gott: börde sitta längre i ungnen... Dessutom har man ingen "Budapest" bakelse i sortiment. Semlorna kunde vara godare. Men Tårtorna är mumms...
2006-12-12
Meo
Här finns allt och till facila priser;
kolatryffel, maffiga tårtor, frestande bakelser, gott kaffe. Allt och lite till; frasse, kesellabulle, flera sorters karlsbader, mandelberg, fransk nougat, minigrisar i marsipan, hemlagad marmelad. Riktiga damer som serverar.
Goda sallader och pajer.
2006-11-17
/Annika
Jättegott bröd! Godast är Skånelimpan, men den har de bara i bland. Annars är Kavringen mycket bra, franska flätan och hemmalimpan regilimpan förståds.
Alltid gott bröd och trevligt bemötande. Ett stort plus för att de har laktosfritt bröd. Deras räkmackor är ehlt outstanding!