Pizzeria il Postino

Omdömen om Pizzeria il Postino

2012-01-10

Rekan

Dom har STOR

Pizzorna är perfekt gräddade och grymt stora och goda! bästa personalen också. Dock väldigt lite utrymme om man ska äta där.

2011-12-08

Mian

Toppenpizzor

Stooora, tunna och med färska råvaror (mums!). Kunde vara lite mera pålagt på pizzorna, men klart bästa pizzerian i norrort. Hemsida med menyn vore toppen!

2011-11-12

Fredrika

Även glutenfria pizzor med klass!

De hanterar sina glutenfria på en föredömligt sätt, på egen blick innan de går in i den gemensamma ugnen. Snyggt, omsorgsfullt, gott!

2011-08-24

Fialotta

Mums!

Supergoda pizzor och trevlig personal!

2011-07-07

Sveriges bästa pizzor + kebabrulle :D

Först och främst jätte trevlig personal!!!
Största och godaste pizzorna även kebabrullen är underbar :):):)

2011-05-14

Hasse

Mumsiga pizzor i hela världen.ilpostino har alltid varit det givna pizzeria för hela västerort.Vi har provat i hela Sverige men ingen har levt upp till de ilpostino levererar .en av sveriges största och godaste pizzor.Trevlig personal allt är så gott där.Tack ilpostino vi är så glada att ni finns länge leva ilpostino

2011-05-14

Bästa Pizzeria i Stan

Dem har Sveriges största och godaste pizzor

2011-05-13

PennePastaPizzaNapolitana

Bra pizzor

jag tycker pizzorna e mycket goda där men en kompis blev matförgiftad av en kebab där. Men jag gillar det starkt

2011-05-01

Bästa pizzorna

Helt otroligt goda pizzor och även sallader.
Rekommenderas!

2011-04-22

DEGEN

PIZZABAGARN

FAN VILKA JÄVLA GODA SÅSER DOM HAR TILL MACKAN OCH PIZZAN OCH ALLT ANNAT ! 5/5 TOASTAR!!! ! WIN

2011-03-07

Peter

En tråkig överraskning

Ringde o beställde 6st pizzor en fredag och när jag kommer in för att hämta dem så får jag köa i 10 minuter... när jag kommer fram till kassan så visar det sig att de lämnat ut de pizzor jag beställt, till någon annan. Hemma satt min yngsta dotter o hade kalas med kompisarna o väntade. Det tog ju ytterligare 20 minuter innan jag fick det jag skulle ha. Skittrist. Verkligen förvånande att de lämnar ut pizzor utan att kolla att det är rätt mottagare...Goda pizzor men jag väljer nog en annan pizzeria framöver.

2011-02-15

Alltid stora lövtunna pizzor

En av de bästa pizzeriorna i västerort. Dessutom trevligt bemötande.

2011-01-14

Sharpe

Värt en omväg

Äter en pizza per vecka ca i Sthlm, andra städer och utomlands. Postino är bäst. Snart sätter jag mig i bilen..

2010-11-21

Mats

Fantastiska pizzor

Störst i Sverige?

2010-10-30

Peter

Riktigt goda och stora pizzor!

Klart godast pizzorna! Salladerna och pastan är riktigt bra också! Det som saknas är meny online, men jag får väl ta och scanna in en meny så att man inte behöver beställa samma lika hela tiden. vilka problem man har va? ;-)

2010-09-12

magnus

bästa maten i stan

Det ända som är till nakdel är att deras handhygien kanske inte är den bästa.

2010-08-16

Helt ok pizzor

Detta är ett bra ställe för att vara i Stockholmsområdet. Dock så saknas menyn online och utkörning. Efter renoveringen så ser det helt ok ut också. Dock så föredrar jag pizzorna i Västerås för deras kvalitet på råvarorna är lite bättre.

2010-08-05

Eddie

Best

Helt klart de bästa pizzorna jag någonsin ätit,överhuvudtaget! Grymt att man kan betala med kort numera. En hemsida hade gett dom 6 Solar!

2010-07-13

robban

En av Stockholms bästa pizzerior

I mitt omdöme, ett av Stockholms bästa pizzerior, riktigt goda pizzor. Lokalen hade gärna kunnat ha varit lite större, men man kan inte få allt här i livet :)

2010-06-24

Magnus

Goda och stora rätter!

Fantastiska pizzor, kebabrullar och sallader!

2010-02-11

Hanni Algard

Det bästa stället!

dom har dom godaste salladerna och de bästa pizzorna!! Och pastan! Mums! finns inget bättre!!

2009-11-03

spettma

BÄST!

Stockholms största pizzor, och LÄTT även dom godaste! :) Önskar att dom hade hemkörning! Fast det är väl å andra sidan nästa tur ;)

2009-10-29

Molle

Kanon mat

Finns sp mycket gott att välja på

2009-10-10

Kenta

suveräna pizzor

underbara stora pizzor. Lasange och sallader som också är goda.

2009-10-02

Sussibell

Sallad

Grymt goda sallader men jag skulle också vilja kunna se menyn online innan jag ringer och beställer.

2009-09-07

Kanon Ställe

Bra mat och mycket trevlig personal

2009-09-04

PLo

Otroligt god mat!

Vällagat med känsla. Trevlig personal. Rekommenderas varmt.

2009-08-24

Madelene

Bättre än så här blir det inte!

Numera går det betala med kort :-D!

Finns inget som är negativt med den här pizzerian. ALLT är bara bäst. Tips: Som en annan skrev tidigare, vill du ha en normalstor pizza så ta en barnpizza. Hela deras pizzameny går att få i "barnstorlek"

2009-08-16

Hemsida

Det vore toppen om dom hade en hemsida med aktuell meny,för deras goda pizzor