Kategori: Frisörer, hårvård Hudvård Nagelvård
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Excellent Skin
2010-05-30
Nadja C Martinsson
Gabriela på Excellen Skin måste vara bland de absolut bästa nagelteknologerna i Stockholm. Har testat många. Jag har alltid varit mycket nöjd med hennes naglar, som dels är vackra, håller länge och har en slags kurvighet bara hon kan fila till. Vilket gör naglarna mycket sensuella :)
Kan varm rekommendera henne.
2008-12-29
Tiina
Såg annonsen på en tidning och bestämde mig att boka tid.Klippte mig hos Penilla och är kanonnöjd, hon tog tid på sig att lyssna och förklarade hur det var bäst att göra med mitt hår. Återkommer till salong så klart. Tack Pernilla och ni andra, alla är supertrevliga. Rekommendreas varmt.
2007-12-27
jätte nöjd!
Har fått hjälp med min acne med bra resultat. trodde inte på så snabbt resultat,jätte nöjd. Bra med en salong där man har allt i ett hud, naglar och hårvård.skön asmosfär värt ett besök!
2007-12-11
Caroline
Har följt frisören Pernilla från tidigare salonger och nu till denna. Jag bor och arbetar i stan där hon jobbade förut så nu har jag en bit att resa, men det är det verkligen värt vill jag lova, bättre frisör finns inte. Salongen i sig får också ett högt betyg!
Jag har aldrig haft så fina och snygga naglar någonsin. Och dom har varit snygga i många veckor nu. Supernöjd. Gå till Lisa på Excellent skin, hon kan sitt jobb och är väldigt trevlig.