Har försökt att nå dem vid flera tillfällen på mejl men får aldrig svar. Ringer och inget svar då heller. Om man bara vill ha besök kan man skriva det på hemsidan men också strunta i att ha en telefon. Vi som kommer långväga ifrån måste kunna få svar på enklare frågor innan vi sätter oss i bilen och åker. Uselt!
Anmäl omdöme
Svar från Ursulas Fest & Bröllopskläder AB
2011-06-02
Hej! Jag kollar av mejlen i stort sett varje dag och svarar på dom. Telefonen svarar vi naturligtvis i om vi inte står med en annan kund då går det bra att lämna meddelande. ca 6-8 signaler går fram innan den sätter igång. Har faktiskt aldrig hört detta av någon annan. Mycket märkligt.. Välkomna åter! Vi har annars mycket nöjda kunder!! mvh Ursula Werlander
Uselt!