Dalag. 78, 113 24 Stockholm

2011-12-31

Eva och Björn P. Bergdahl

Hummer

Hej!

Hjärtligt tack för den fina svenska hummer som Ni hade skaffat fram åt oss till nyår!
Det var nog den bästa som vi fått någon gång, även om Lundgrens Skaldjur har försett oss med många nyårshumrar över åren.

Vi återkommer gärna till Er i fortsättningen.

Tack igen och ett mycket Gott Nytt År

Eva och Björn P. Bergdahl

2011-09-07

Besviken fd. kund.

Lurendrejeri

Beställde i god tid två kilo svenska kräftor, ca 10-12 perkilo, varav hälften skulle vara honor. Fick totalt 26 kräftor där endast TVÅ var honor, de två minsta, till det facila priset av 500 kronor kilot.

Vid klagomål efteråt fick jag ett arrogant bemötande och ingen som helst kompensation för "felleveransen".

Jag uppmanades att handla i andra fiskaffärer framlede vilket jag också kommer att göra.

Har fått nog av deras lurendrejeri!

2010-09-02

Göran

Bröderna Axelssons Fisk

Har i många år handlat av Axel vid Bromma flyg, (numera är dom stationerade utanför CityGross i Ulvsunda).
Den absolut bästa och trevligaste fiskhandlaren i stan tycker jag i jmfr med bl.a Melanders, Hav, Lisa Elmqvist, Ålstens Fiskaffär..
T.ex är deras nykokta norska krabbor de absolut finaste som finns (år efter år)!

2010-06-05

Dalagatan 44

Vasastans pärla No1

En riktigt komplett butik, med fantastiskt utbud och trevlig personal. Ganska höga priser, men det är klart - man betalar ju gärna för kvalitet! Kan rekomendera aiolin, den är finfin.

anki

Bröderna Axelssons Fisk

Har hittat Stockholms bästa fiskaffärer som har allt i fisk och skaldjur.
Trevligt med bra service vart man en åker Dalagatan, Bromma och Kungsängen ser fram emot att besöka den nya butiken i Sollentuna.
Tack för att ni finns

Bengt

Skaldjur

Absolut dom bästa skaldjuren i hela Stockholm.Dessutom väldigt trevliga,med bra service.Tack!

2010-02-27

förbannad fd kund

lurar kunden

Var inne en lördag vid stängningsdags för att köpa 100 g kallrökt lax. Först visade vågen 23,90 kr men då jag fick pengarna tillbaka fick jag 50 kr tillbaka på 100 kr. Då jag ifrågasatte priset visade personalen nu att vågen minsann visade på det "nya" priset. Kallrökt lax för 500kr/kg? Tror knappast det!

De valde att lura kunden för 26 kr. I gengäld kommer jag aldrig att handla mer fisk eller skaldjur hos dem.

Vid tidigare tillfällen har de hävdat att prislistan på deras griffeltavla inte stämmer och begärt ett högre kilopris.

Nu har jag fått nog av deras lurendrejeri!

Svar från Bröderna Axelssons Fisk

Hej!

Mycket tråkigt att du känner dig lurad.Ber omursäkt,vi får fisk och skaldjur varje dag och har därför alltid olika dagspriser,
ibland hinner vi inte ändra pris.Men då ska lägsta pris gälla så klart.
När det gäller kallrökta laxen så har vi inte något pris uppsatt på griffel tavlorna.Priset för färsk kallrökt skivad lax har alltid
pendlat mellan 450-500:-/kg och så har det varit dom närmsta 2 åren.Just nu kostar den 500:-/kg

Vi vill givetvis inte att du ska känna dig lurad,så vi skulle vilja ge dig lite plåster på såren, med något gott ur våra diskar med skaldjur,ost och delikatesser m.m.
Du får ett presentkort av oss värde 350:-kr,du är välkommen att hämta ut det när du vill.

Åter igen ber jag som mycket omursäkt för detta.Hoppas vi ses snart.

Mvh Ägare David Schotte
Br.Axelssons Fisk
08-337360

2009-12-17

Mark

Skaldjursplatå för 8 pers med ostron!

Bästa middagen på länge och prisvärt!

Shopping, butiker
R1000774;Fisk, skaldjur - Detaljister