Omdömen om Råcksta Tandvården
2012-04-02
Ante
Mycket bra tandvård.
Trevlig och kunnig personal!
2012-03-20
J.N
Bra bemötande, bra personal, bra arbete. Jag rekomenderar er till alla vänner och bekanta
2012-03-05
Karin
Jag har aldrig mått så bra efter att ha besökt tandläkaren. Personalen hos er är fantastisk! Jag tycker att alla som är rädda för att besöka en tandläkare ska gå till Råcksta tandvård. Där är det en avslappnad miljö med kunnig personal som vet hur man bemöter sina kunder. Dessutom får man bra tips på hur man ska sköta sina tänder för att undvika problem i framtiden.
2012-03-02
Ante
Grym personal med kunnighet!
Kan rekommendera varmt!
2012-02-26
Mustafa
Jag har haft en annan tandläkare och flera år undrat varför jag har så dåliga tänder. Jag har inte fått något svar. Nar jag kom till er och fick reda på varför (tandlossning) så kan ni försöka rädda dom tänder jag har kvar. Jag är överlycklig att jag hittade er.
2012-02-24
Mario Musto
Jag hade ont i en tand, så jag åkte dit för att laga den. men tandläkaren missade sprickan i tanden. Han kom inte ens på tanken "om röntgen bilden visar ingen fel och ändå man har man ont i tanden, måste vara en spricka. P.g.a av det missen förlorde jag min tand. gratis undersökningen har kostat mig 9000:- i efterhand.
2012-02-20
Göran
Jag fick ett fint bemötande, bra service och undersökningen gick bra. Jag ger 5 solar!
2012-02-20
Janne
Jag fick en tid på sturt. Bra jobbat!
2012-02-17
Jag tycker att personalen där är fantastisk! Var där på undersökning och det var toppen, ett litet hål hade jag bara.
2012-02-07
Jonny
När lagning av tanden drog på tiden, sprang receptionisten flera gånger in och påpekade det till tandläkaren om och om igen. Man kände att Tandläkaren blev stressad ville avrunda jobbet så fort som möjligt. Man tänkte då var det värt att man inte betalar för undersökningen men betalar dyrt för framtida misstaget??
2012-02-05
Åke
Bra bemötande, proffsig personal och snabb jobb!
2012-01-28
Ove
Jag hade grymt ont i min visdomstand. Tandläkaren opererade bort den på några minuter! När tandsköterskan sa att den var borta trodde jag att hon skojade. Jag vill tacka er för att ni tog hand om mig på ett vänligt och proffsigt sätt!
2012-01-23
Elisabeth
Jag gick på en gratis undersökning. Jag tycker att det gick bra, personalen var trevlig och lokalern var fin. Det bästa utav allt var att jag inte hade några hål!
2012-01-17
Annika
Jag ringde till dem akut och fick en tid samma dag. Tandläkaren och sköterskan var så snälla och tog emot mig efter arbetstid. Jag blev av med min tandvärk och är jättenöjd. jag kommer bara att gå till Råcksta tandvård.
2012-01-16
Nora
Innan jag kom till er var jag jätterädd för tandläkaren. Tack för att ni hjälpte mig att få friska och fina tänder.
2012-01-16
Anki
Tack för det fantastiska bemötande och det otroliga arbete ni gjort. Jag har aldrig tidigare mått så bra som efter jag fått mina nya tänder. Tack!
2011-11-30
Marianne
Otroligt slarvig undersökning av mina tänder. Tandsköterskan som skulle göra ett avtryck av mina tänder verkade sakna utbildning och gjorde fel, så tandläkaren fick rycka in. Fick inget seriöst intryck av tandläkarmottagningen och kommer inte att återvända dig.
2011-09-23
Anita
Jag fick 2 st porslins tandkronor hos er, och har fått jättemycket allergier. Det visar sig att ni gav mig kinesiska porslins kronor med nickel vilket är förbjudet i Sverige. Jag är så ledsen o arg. Kommer aldrig till er igen.
2011-09-23
Ni drog ut friska tänder för att göra en brygga. Verkar som att ni vill dra in pengar hur som helst. Jag och flera av mina vänner är så besvikna på er. Ni hör inte till den svenska moderna tandvården som har etik och kvalitet
2011-09-22
Sandra & Anders
Jag och min sambo är mer och mer besvikna på er. Ni gör gratis undersökningar men vi fick kostnads förslag på 25000 kr. Efter vi hört en hel del om felbehandlingar så har vi kontaktat 3 andra tandläkare, och alla blev chockade över era förslag. Dessa tandläkare sa att det ni ville göra var helt utan grunder. Vi förstår inte varför ni gör så omfattande behandlingar utan grunder. Styr pengarna över tandvården ??? Vill ni dra in pengar hur som helst? Snälla fundera och fundera ännu mer ....vill ni behandla folk på det viset ??? Vi har bytt till folktandvården. De har etik o moral!!!
Stort tack till personalen hos er.