Vald plats Mark Välj ort

Omdömen om Jyma bilservice

2012-01-12

Erik

Lämnade in min leon

Jag ringde och var ganska omständig med min bil som helt plötsligt hade börjat bli seg och bete sig konstigt. Jag ringde sent och i jultider strax innan semester/ledigheter. Han sa bara: Kom o ställ bilen här så löser vi det när vi får en ledig lucka. Jag lämnade ett par tändstift i sätet som ändå skulle bytas.

Han ringer dagen efter och säger att bilen är fixad och de har kört diagnos osv på bilen.

Behövde enbart betala för tändstiftsbytet på 500kr.

500kr är billigt eftersom man måste riva en hel del för att komma åt tändstiften på denna bil.

Kommer alltid använda denna verkstad om dem håller samma service och inte ändrar attityd som många andra företag gör ofta.

2011-06-14

Agneta Ljunggren

Världsklass helt enkelt

Inte nog med att de har fullständig koll på mig och min gamla Saab, de ger råd som om bilen vore deras egen. Dessutom hur trevliga som helst.
Rekommenderar varmt.

2011-03-07

bästa i stockholm!!

säger det som sagts! alltid trevliga, alltid väl utfört jobb! lätt bästa i stockholm!

2011-01-19

Evilius

Över alla förväntningar

De överträffar alltid mina förväntningar. Senast så inte bara servade dom bilen utan hjälpte mig också finna ett mycket prisvärt garage för vinterförvaring av bilen. Strålande service.

2010-11-20

D.Wahlter

Bra och billigt!!!!!!

Bra & Billigt!
Service när den är som bäst.

2010-10-24

Absolut bästa gänget!

Finns ingen fråga eller problem de inte löser. Alltid positiva och "vi fixar det"-attityd. T o m hjälpt tjejkompisar i 'nöd' och tog inte betalt för snabba enkla grejor!! Flott. Kommer aldrig mer anlita svindyra märkesverkstäder...

2010-04-26

Wiki

Bästa verkstan

Håller med om att detta är bästa verkstan. Kan ta lite tid ibland.

2010-04-07

Torbjörn Dittmer

Citroënägare

De ställer alltid upp och ger perfekt service. Aldrig en sur min!

2009-12-30

Pontus Nyström

Bästa någonsin

Efter 40 år med körkort och ett trettiotal bilar, kan jag ärligt säga att Magnus och Jyri driver den bästa verkstad jag någonsin anlitat. Snabba besked, inget trams, uttrycker sig så att man begriper, snabb, personlig och perfekt service. Förstår att det ibland kan vara lite kö. Men boka i tid så blir ni nöjda!

2009-10-21

Beaucair

Kan bara instämma

Har fixat bilen i ett par år där nu, en massa strul hela tiden med min bil, men de ställer alltid upp snabbt med mycket bra service och bra priser. Kanon !

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer