Vedugnen i Alvik AB

Omdömen om Vedugnen i Alvik AB

2012-05-11

Petter-Niclas

Var det verkligen färsk pasta?

Vi skulle gå dit några kollegor o vi försökte ha en trevlig stund, men vi fick våra lunchplaner totalt gruserade. För det första var det väldigt varmt och fuktigt inne i lokalen. Lite som en ångbastu fast inte skönt.
Råvarorna lämnade en hel del att önska. Cannilonin vi beställde hade grusig köttfärssås och såg ut att komma direkt fråjn micron.
Oxfilepastan var en stor besvikelse. Köttet var inte det minsta mört, utan som att tugga på en skosula, fast med senor i. O det kändes stabbigt. Vi gick från lokalen med en klump i bröstet, fredagslunchen som vi hade sett så fram emot lämnade nu bara en besk eftersmak av besvikelse.

Pizzan var dock god.

2012-04-04

Klockarn

Ok pizza

Pizzan ok, inget speciellt

2012-03-04

Golvbröd till kunderna..

God pizza, men senast vi var där såg vi något som avskräckte oss ordentligt. En av bagarna tappade ett bröd på golvet, lät det ligga en stund och plockade sedan upp det och la tillbaks det i brödkorgen för kunderna. Inte okej.

2011-12-14

tm

Bedrövligt

Något måste ha hänt sedan jag var här senast. Det var iofs många år sedan men då var Vedugnen nästan en sensation, riktiga pizzor. Men det här, med "ost" som såg ut som ostbågar, förfärligt. Och bara det faktum att de nu har kebabpizza säger ju allt. Undvik, det finns mycket bättre pizzerior.

2011-06-19

Erik och co.

En obakt, en bränd

Besvikelse. Beställde två vegetariska pizzor och fick en relativt obakt samt en halvt bottenbränd serverad. Zucchinin och auberginen på den obakta smakade som de hade plockats direkt från grönsaksdisken på ICA. Vi försökte rädda den obakta med en dos svartpeppar och oregano. Förgäves.

Även vår son ratade de råa ingredienserna på tallriken. Får dock skylla oss själva som inte klagade och bad om ny mat.

Håller tummarna för att det var en djup svacka i dagsformen.

2011-05-01

Världsklass

2011-04-19

gott gott gott

:-)

2010-10-17

Mårten

Supernöjd

Fina goda pizzor. Bra kvalitet. Snabb service. har ätit här ett par tillfällen nu och jag återvänder självklart. Tack

2010-10-11

Cecilia

Brukar inte föredra vedugnspizza men detta måste vara ett utav Stockholms bästa vedugnspizzor. Bravo, en klar femma!

2010-08-04

Bästa Mozzarellasalladen!

Bästa Bästa Mozzarellasalladen jag någonsin ätit!

2010-07-28

Supergott

Väldigt goda pizzor!

2010-05-23

Bozobey

Bäste

Bäste pizzan när det gäller vedugnspizza

2010-03-24

AD

Härligt!

Gott och trevligt! En favorit om man dessutom har barn!

2010-02-05

Amir

Älskar detta ställe. Favorit!!

2010-02-04

S

Best pizza ever!

Jag är inte den typen som överdriver.. men fy så goda pizzor dom har här!! Äkta Italienska pizzor med mozarella ost och bara färska ingredienser. Stort plus för det generösa pålägget. Rekomenderar varmt!

2010-01-01

Jonas

Jonas

Fräscha och lyxiga pizzor. Rekommenderas varmt!

Fler företag i Bromma