Rastaborg Konferens AB

Rastaborgsv. 2, 184 97 Ljusterö

Omdömen om Rastaborg Konferens AB

2012-04-17

Lina

Litet, mysigt och alldeles underbart!

Gud så vackert! Jag och min man besökte Rastaborg förra sommaren och jag hoppas verkligen att vi gör det i år igen. Sällan har jag känt mig så omhändertagen av främmande människor, det var nästan som att jag var i mitt famjehem! Jag läste några omdömen här som verkligen inte stämmer med min upplevelse och kände mig manad att skriva upp betyget lite! Åsikter är väl upp till var och en, men mitt råd är att åka dit och testa innan man dömer. Vi fick fantastisk mat och en supermysig upplevelse! Tips, be om köttbullar :)

2012-04-17

Fredrik

Ännu en lyckad konferens

I över 20 år har vi inom Ving haft vår ledarutbildning för nya chefer inom vår utlandsorganisation på Rastaborg. Det har blivit en mycket uppskattad tradition. Även i år fick Rastaborg full pott av alla deltagare. Hemtrevligt. God mat. Mysigt. Fantastiskt Läge. Med Tina och Bosse som värdar känner man sig alltid välkommen! Vi kommer säkert tillbaka nästa år.

2011-06-30

Caroline

Otrevlig personal

Mysigt boende men otrevlig och inte särskilt tillmötesgående personar

Svar från Rastaborg Konferens AB
2011-07-05

Caroline, då vi inte säkert vet vem du är och när du besökt oss är det svårt att bemöta din kritik,
dock har vi våra aningar!
Ditt omdömme är ej relevant med den allmänna uppfattning vi får från våra kunders utvärderingar!
Rastaborg, som vi drivit i 24 år, är ett underbart mysigt skärgårdshotell med många återkommande
gäster.
Bokningsbolagen, gör utvärderingar från kunder som varit hos oss, där man betygsätter personal, service, miljö, mat, rum o lokaler. Sedan 2001 är snittbetyget 4,11 av 5 möjliga! Service/personal 4,35, miljö 4,85. fantastiskt resultat! enligt Bokningsbolaget.
Dock händer det, men mycket sällan, att någon av alla de tusentals gäster vi haft, blir en aning överförfriskade och inte respektera hotellets regler.
Det åligger oss som hotell och restaurangägare, inkl. gäster, att följa regler o lagar så vi kan behålla vårt utskänkningstillstånd annars måste vi lägga ner vår verksamhet!

Ref:Bokningsbolaget,Congrex m.fl.

Skärgårdshälsningar