Omdömen om Rastaborg Konferens AB
2012-04-17
Fredrik
I över 20 år har vi inom Ving haft vår ledarutbildning för nya chefer inom vår utlandsorganisation på Rastaborg. Det har blivit en mycket uppskattad tradition. Även i år fick Rastaborg full pott av alla deltagare. Hemtrevligt. God mat. Mysigt. Fantastiskt Läge. Med Tina och Bosse som värdar känner man sig alltid välkommen! Vi kommer säkert tillbaka nästa år.
2011-06-30
Caroline
Mysigt boende men otrevlig och inte särskilt tillmötesgående personar
Caroline, då vi inte säkert vet vem du är och när du besökt oss är det svårt att bemöta din kritik,
dock har vi våra aningar!
Ditt omdömme är ej relevant med den allmänna uppfattning vi får från våra kunders utvärderingar!
Rastaborg, som vi drivit i 24 år, är ett underbart mysigt skärgårdshotell med många återkommande
gäster.
Bokningsbolagen, gör utvärderingar från kunder som varit hos oss, där man betygsätter personal, service, miljö, mat, rum o lokaler. Sedan 2001 är snittbetyget 4,11 av 5 möjliga! Service/personal 4,35, miljö 4,85. fantastiskt resultat! enligt Bokningsbolaget.
Dock händer det, men mycket sällan, att någon av alla de tusentals gäster vi haft, blir en aning överförfriskade och inte respektera hotellets regler.
Det åligger oss som hotell och restaurangägare, inkl. gäster, att följa regler o lagar så vi kan behålla vårt utskänkningstillstånd annars måste vi lägga ner vår verksamhet!
Ref:Bokningsbolaget,Congrex m.fl.
Skärgårdshälsningar
Tina och Bo
2009-10-21
Miljonären
som ges på nätet! Det här stället är inget för oss! Opålitligt verkar vara det rätta ordet! Skulle aldrig våga mig på att boka rum här efter allt jag läser på denna sida! Mer safe med ett tvåmannatält och stormkök!!
Tack och lov finns andra alternativ!
2009-10-21
scm
Skulle boka rum för tre-fyra veckor sedan. Den som svarade hade citat "ingen aning om hur man gör", men lovade att jag skulle bli uppringd under dagen. Har fortfarande inte hört ett ljud från dem. När jag ser övriga kommentarer här, så inser jag att jag inte ens borde försökt. Dåligt!
2009-10-09
Bengan
För ett par veckor sedan skickade min flickvän en rumsförfrågan för ett visst datum. Det minsta man kan begära är väl att man får ett svar, även om de inte har något rum ledigt. Men de har varken ringt eller skickat ett mail. Så jag ringde upp och frågade om de inte hade fått vårt mail, eftersom vi inte fått någon bekräftelse. Svaret jag fick var att "det kanske de har fått, men det ligger nog långt ner i deras inkorg, och så gamla mail läser de inte." Dessutom hade de inte tid att prata med mig nu eftersom de skulle servera sina lunchgäster (som tydligen var viktigare). De lovade däremot att återkomma till mig efter lunch. Nu är klockan 00:30 på natten...och de har fortfarande inte ringt. Antingen har de väldigt lång lunch, eller så skiter de fullständigt i sina hotellgäster. Förmodligen det senare. Dålig stil! Byt yrke!! Driva hotell verkar inte vara ert gebit.
2009-09-26
besviken
Håller med Robert! Samma sak hände oss. Håller inte vad de utlovar.Kommer inte ekommendera detta ställe till någon! Jobbar man inom hotell och restaurangbranschen borde man veta att god service står högst upp på listan!
2009-09-25
Robert
Har ringt och försökt att boka rum flera gånger, men har alla gånger blivit uppmanad att återkomma en annan dag....eftersom det inte passar dem just vid de tillfällen jag ringt. Sista gången jag ringde lyckades jag mot alla odds få ett löfte om att istället bli uppringd, men det löftet var inte värt nått, har fortfarande inte blivit kontaktad.....
2009-09-24
Förbannad
Inför min födelsedagsfest på Ljusterö Bygdegård sökte vi inkvartering på Rastaborg för långväga gäster. Det skulle inte vara några problem, gott om rum fanns aktuellt datum. Våra gäster började ringa och boka. Men det var inte så lätt. Vid flera tillfällen fick man till svar att man ringt vid "ett olämpligt tillfälle, ring en annan dag", varpå man slängde på luren i örat. Två av mina vänner lyckades dock med konstycket att bli hörsammade, bokade ett rum och blev lovade att få en bekräftelse skickad. När denna inte kom ringde mina vänner upp. Döm om deras förvåning när de får höra att de inte alls hade något rum bokat. Utan hotellet är redan fullbelagt för en konferens!! De fick ingen ursäkt eller förklaring till detta amatörmässiga agerande. Min personliga teori är att man har fått chansen till en fullbeläggning genom en konferens(=större förtjänst) och därför valt att "glömma" några strögästers bokningar. Kommer ALDRIG att rekommendera Rastaborg i något sammanhang till någon. Skäms!
2009-09-08
Lena N
Hotellet och vandrarhemmet ligger 100 meter från Linanäs brygga med vacker utsikt över fjorden. Hotellet har en fin gammaldags interiör och stämningen är personlig och mycket generös. Med bra vinförråd och god husmanskost lagad av husets kock, finns inget mer att tillägga en sensommarkväll. Rummen på vandrarhemmet är mysiga. Vi passade på att utnyttja bastun i byggnaden bredvid och svalkade av oss i poolen mellan bastusittningarna. Ägarna Tina och Bosse gjorde allt för att det skulle fungera för bröllopsgästerna bla låna ut en bil så att jag kunde hämta min man som kom en dag senare. Så tack Tina och Bosse för en underbar helg hos Er. Jag önskar fortsatt lycka till med Ert fina lilla Hotell.
Gud så vackert! Jag och min man besökte Rastaborg förra sommaren och jag hoppas verkligen att vi gör det i år igen. Sällan har jag känt mig så omhändertagen av främmande människor, det var nästan som att jag var i mitt famjehem! Jag läste några omdömen här som verkligen inte stämmer med min upplevelse och kände mig manad att skriva upp betyget lite! Åsikter är väl upp till var och en, men mitt råd är att åka dit och testa innan man dömer. Vi fick fantastisk mat och en supermysig upplevelse! Tips, be om köttbullar :)