Gitarrdoktorn

Omdömen om Gitarrdoktorn

2011-10-27

Per Arne Ågren

TOPPENBUTIK!

MYCKET TREVLIGT BEMÖTANDE!PROFESSIONELL INSTRUMENTMAKARE.DU FÅR DITT INSTRUMENT JUSTERAT PRECIS SOM DU VILL HA DET! REPARERAR DET MESTA,ÄVEN OM DET SER OMÖJLIGT UT FRÅN BÖRJAN.RAINER ÄR DESSUTOM DUKTIG GITARRIST OCH BASIST,DÄRFÖR HAR HAN DEN RÄTTA KÄNSLAN FÖR INSTRUMENTEN! jAG VILL REKOMMENDERA HONOM VARMT!

2010-03-09

Bylund

Helt suverän doktor!!!

Har köpt några gitarrer & stärkare hos "doktor'n" i Köping & kommer handla där i fortsättningen, för den service & justa bemötande man får där av en riktig yrkesman, är inte lätt att finna. Rolig, trevlig & tar sej alltid tid med sina kunder. Har justerat mina gitarrer & slipat banden så mina ögonstenar blivit än mer njutningsbara att spela på. Aldrig några problem oavsett om man är nybörjare eller proffs. KANONSERVICE. Tipsar alla jag känner som spelar instrument om doktor'n. Hyvens ställe.

2010-02-22

Lasse

Lysande

Kunnigare får man leta efter. Och trevlig dessutom. Och service utöver det vanliga.

2009-09-23

Övertygande o ärlig

Finns det något fel på hans produkter meddelar han det alltid innan man fått hålla i den. Och ändrar man sig om produkten har Jag då inte haft några problem att komma in och byta :)

R1001141;Musikinstrument, -tillbehör - Reparationer

Fler musikinstrument, -tillbehör - reparationer i Köping