Omdömen om Arninge Kök & Lackering AB
2011-12-02
Stefan
Jag lämnde in bord och köksluckor för att få dess högblanka.
Jag är jättenöjd med resultatet
2011-11-02
Täby-kunden
Fick först en faktura, räkna med att det var färdigt för hämtning!
Men nä var ej färdig målat, skulle komma åter på fredagen, var två luckor som var på omlack.
hämta allt en vecka senare,
och inte nog med det fick en betalningspåminnelse också!!!
Skärpning
Hej
Tack för din information
Vi hanterar omkring 150-200 fakturor i månaden.
I detta fall har informationen mellan produktionenheten och ekonomiavdelningen inte riktigt fungerat tillfredsställande!
Vi jobbar ständigt med att förbättra våra rutiner och tackar för er input!
2011-08-20
Lasse
Ingen i personalen var intresserad att hjälpa till när vi lämna in våra köksluckor på lackering,
Personalen bestod av några som knappt kunde svenska och ett barn;)!
Blev lovad leverans på runt 2 veckor efter tre veckor fick jag det mesta av köket, förutom ett par luckor som skulle lackas om tog nästan två veckor till.
luckorna var dammiga och och hade inte något emballage runt om.
Vi betala allt vid första hämtningen! kontant då dom ej hade en kortmaskin!
vid andra hämtningen så hade vi även fått en faktura hemskickad på hela summan, vilka pajasar det var inte mycket som gick som det var tänkt
men köket blev ändå fint i slutändan.
sen är dom väldigt svåra att få tag i,
(Betala inget förren ni fått allt leverat, är mitt tips)
Tack för Er kommentar.
Vi är glada att Ni som kund upplever att vi gör bra jobb.
Just under sommaren räckte vi inte riktigt till och merparten av vår personal var på semester.
Vi har bytt arbetsledare och har tagit till oss kritiken!
2011-06-27
Eva och Torsten
Först lovas snabb leverans -drar ut på tiden 4 veckor. Vid leverans kommer inte allt och vissa köksluckor är inte borrade enligt beställning.
Strul vid hämtning för omlack.
Torsten läser inte mail eller lyssnar av telsvar utan endast sms när det passar honom. Inte helt nöjd med resultatet -look alike riktigt dåligt.
Tack för din kommentar! Vi har tagit till oss detta.
Under sommaren har vi inte riktigt räckt till men för lite bemanning och folk som kunnat svara på telefon!.
mvh
Torsten
2007-01-06
Peter
Fri transport med en hög servicenivå och ett bra slutresultat
Jag fick tipset från en vän att anlita Arninge kök och lackering för omlackering för mina köksluckor. Luckorna var i väldigt dåligt skick. När jag kom dit var jag lite orolig över om de verkligen kunde få mina luckor fina. Jag fick förklaringar på hur de går till väga med underarbetet mm. Vissa luckor hade fukt och svällskador i spånskivan och de hjälpte mig att tillverka 3 st nya luckor i sin fräs. Jag är väldigt nöjd med lackresultatet. De spacklade upp alla mina skador och borrade för nya handtag. Köket är som nytt.
Möjligtvis kunde kanske handtagen jag köpte kommit lite snabbare.
Anders