Kategori: Tele-, mobiloperatörer Mobiltelefoner, telefoner - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om 3Butiken
2012-02-22
Hans Sjöstedt
Jag fick hjälp av Filip som var en utmärkt säljare och som kunde lösa mina problem på ett proffisgt och trevligt sätt. Mycket positivt.
2012-01-27
Bonnjäveln
Har mobilt bredband via tre, valde högsta anslutningen (obegränsad data) just för att jag bor i skogen och har som högst 40% mottagning. Idag får jag ett meddelande om att dom begränsar mitt abonnemang för att jag "förbrukar så mycket datatrafik". Men för helvete!! Jag vet att jag gör det, det vet dom också, det var ju därför jag tog det här jävla avtalet!!
2009-08-21
Mobillös T
Det mesta tar lång tid med tre, något de inte informerar om. Tar strax över 3 veckor att föra över et nummer på en annan person. Försäkringsbolaget de använder sig av är värdelöst, tar ca 6 månader innan de ens hittar en telefon man skickat in och ytterligare 3 för att få den lagad. Detta ersattes jag 500kr för trpts att jag betalat för telefonen och användande (som inte kunde brukas) i 9 månader.
Men kundtjänsten är bra, de är trevliga och hjälpsamma. De säljare de använder si av är som i de flest afall lömska och de tvekar inte med att ljuga om både kostnader och bindningstider.
3 kommer jag avsluta så fort jag kan och återgå till Halbop, kankse inte det bästa företaget det heller men de har i alla fall en ärlig stil.
2009-07-23
Magnus/MUS
har superservice. Kanonpersonal. Hade lite klydd med min mobil och butiken löste det kanon.
2009-05-22
Lars Erik
Sveriges bästa mobila bredband (påstås i TV reklam) klarar inte mer än 0,3 Mbit i södra Skåne, i Stockholmsområdet, i Västergötland, i Östergötland.
2009-03-30
go4it
(Omdömet avser 3)
Bytte ut min dåliga mobil mot en ny av annat märke med ett leende. Kan det bli bättre?
2009-03-27
JK
(Omdömet avser 3)
Mobilen krånglade, service utan problem,
efter mer krångel fick jag en ny - utan
knorrande, men med ett leende.
2009-03-15
Där jag bor ska det finnas turbo 3G-täckning med hastighet på upp till 7 Mbit/s. Har gjort TP-test vid ett flertal tillfällen och kommer inte ens upp i 0,5 Mbit/s. Dessutom hänger det sig ganska ofta och det blir också ofta problem med att ladda sidor (meddelandet "Problem loading page. TRY AGAIN?" är en inte helt ovanlig syn). Jag skulle nog råda andra att välja fast bredband eller adsl så långt det finns möjlighet. Jag hade det tidigare och det funkade mycket bättre.
(Vid mobilt bredband påverkas hastigheten av byggnader, geografi, vilket håll masten är riktad, hur många andra användare som är uppkopplade samtidigt, närheten till väggar o.s.v. Med andra ord finns det hur mycket som helt som operatören kan skylla ifrån sig på om man inte är nöjd med hastigheten. Och hur alla de där parametrarna påverkar just där du tänkt surfa kan man ju inte veta innan man tecknat bredbandet och testat det. Och då kan det vara för sent för då kanske man sitter fast i ett avtal på 12-18 mån.)
2009-03-12
missnöjd
3 Vill bara ha dina pengar och struntar i dig när du är fångad av dom som kund.Högsta varning för detta företag dom har behandlat mig jätte dåligt trots att jag varit kund i 5 år.
2009-01-25
Har varit kund i ca 3 år och jag fattar inte varför jag är kvar. det är skit dyrt!det är dålig service. Deras hemsida där man kan administrera sitt användande är under all kritik! alltså det är så segt och inget fungerar!
2009-01-02
Nej tack
Beställde en mobil hos tre och den funkade perfekt men efter tre månader började den krångla. Efter ytterligare en månad hängde den sig totalt och jag kunde inte längre använda den. Då gick jag in till butiken i Triangeln (Malmö) och lämnade in den på reparation. Några dagar senare får jag hämta ut den och felet är att den blivit vätskeskadad. Jag försöker förklara att jag inte har utsatt den för väta men det jag får höra är att jag kan öppna upp ett nytt abonnemang och då ingår ju en ny mobil. Som student säger jag att jag inte råd att betala av två mobiler (och dessutom inte kunna använda en av dem) utan jag säger att jag får återkomma. I ett halvår lånade jag min brors mobil och för några veckor sedan bestämde jag mig för att skicka in den på reparation igen. Idag fick jag tillbaka mobilen och den funkar. Det som behövde göras var att uppdatera mjukvaran.
De försökte få mig att köpa en ny mobil när jag i själva verket hade en fungerande mobil med skadad mjukvara.
2008-12-28
Jonny
Enligt info på sidan finns det ingen gräns för hur mycket bredbandet får användas. Man nämner lite luddigt att extrema användare som riskerar att störa eller skada 3 med sin extrema trafik kan få en begränsing. Men ingenstans står det något om hur mycket trafik man kan ha först. Gränsen för extremt går vid 10 GB per månad? Det är inte fullt en timmes tittande på tex tv4s nättv... Det är extremt enligt 3!!! Passa er om ni tänkt använda tjänsten som ett "riktigt" bredband. Vi, som redan fått vår första varning, har dessutom redan från start den lägsta hastigheten dvs 0,384. Vilket är vad man kan räkna med på landsbygden där turbo 3g än så länge bara är en dröm. Jag vågar knappt tänka på hur fort jag skulle uppnått de 10 gb om nu bredbandet hade fungerat i åtminstone 3,6.... HUMBUG kallas såna begränsningar. Skall mobilsurfning vara en framtid får man allt skippa begränsningarna!
2008-11-22
Karolina
Alltid trevligt mottagande både i affärerna och på kundtjänst. Bra erbjudanden och alltid först med det senaste mobilerna! Supernöjd!
2008-11-17
Jonas R
(Omdömet avser 3)
Jag fick en telefon när jag köpte ett abonnemang. Det visade sig väldigt snabbt att jag inte kan få någon signal till telefonen där jag bor. Så jag ringde in till tre och frågade vad det var som var fel, då fick jag svaret att de visst har jättebra mottagning där nere. Snart visade det sig att 3 av mina vänner också har problem med sina mobiler här ute. Och alla hade Tre. Långt om länge fick jag äntligen in min mobil på lagning. när jag får tillbaka den är det samma problem igen. Jag har fortfarande samma problem med min mobil och Tre använder bara bortförklaringar till varför det inte är deras fel. Jag bryr mig inte om vems fel det är, jag köpte telefonen av dom och då ska dom se till att det fungerar som det ska. Jag är mycket besviken på Tre. Inte bara dom som ligger på Triangeln, utan hela företaget Tre. På grund av att dom bara tänker på sig själva och har otrevliga bemötande och ingen tillit till kunderna.
2008-11-16
VjG
Tre har komunikationsprodukter och en bra suport som löser prblem eller frågor och gör det möjlikt att ha ett kontor eller ett landställe utan el.(kan ha lite lång väntetid hos kundservice) annars jätte nöjd med tre.
2008-11-12
Arg
Min pojkvän köpte en ny mobiltelefon på frölundatorg för några veckor sedan. När han kom hem upptäckte han att sim-kortet inte fungerar samt att lådan är öppnad och att mobilen redan är använd. Vi åkte till 3 i Allum för att byta telefonen och kolla vad det var för fel på sim-kortet. Först då får vi reda på att hela 3s nät har legat nere några dagar, bla när han köpte den, men det sa dom inget om då. Gällande telefonen får vi reda på att vi absolut skulle få en ny, men inte där, utan där han köpte den. Att vi går i skolan och inte hinner dit innan det stänger någon dag (det tar drygt 1 h dit) spelar ingen roll. Anledningen till att de inte kunde byta telefonen berodde på att de inte var samma affär. Dom har samma namn men inget annat gemensamt, och ingen möjlighet till kontakt mellan affärerna. Dessutom tar det bara en halvtimma att springa (!) till frölundatorg därifrån. Sjukt dålig service! Hade tänkt köpa en 3-mobil själv sen, men nu blir det garanterat inte så. Synd för er 3!
2008-11-07
0707594259
Det går snabbt när man söker. Lätt att hitta, enkelt att få fram.
2008-01-30
peter
Detta är inte riktat till 3 i malmö utan till 3 som sålde abonemang till mig. Måste söga att kundsuporten är bra och jag var nöjd tills jag skulle reklamera min telle som jag bara haft i 2 månafer innan den gick sönder (dock inte 3s fel) och vad säger dom jo jivetvis va det en fuktskada som skulle kosta dubbelt så mycket som tellfonen kostade ny. Den har inte varit i nbärheten av vatten. USCH FY, MYCKET BESVIKEN...
Ahmed hjälpte mig med kompletterande frågor efter köpet av mina abonnemang. Mycket bra svar och trevligt bemötande. Mycket positivt.