Omdömen om Milda Matilda Medicinsk Fotvårdsklinik
2011-05-27
Ingela
Matilde är världsbäst på att fixa fötter. Var där igår,och mina fötter är som babyfötter igen. Har annars stora problem med sprickor och förhårdnader, men nu är allt borta!!! Dessutom är Matilde alltid så glad och sprudlande, vi har jättekul under tiden hon jobbar med min fötter. Har alltid blivit bra bemött både i tel och på plats. Hejja Matilde du är bäst!!!
2011-05-17
En som valde någon annan
Av omdömena att döma är Matilda bra på fotvård, men personligen vill jag inte gå till någon som är så otrevlig på telefon. Nya kunder önskas tydligen inte och som potentiell sådan unnas man inte ens ett vänligt bemötande.
2011-01-22
Salme
Bara efter ett besök fick Matilda ordning på min nagelsvamp och jag fick goda råd för hälsprickor som snart är ett minne blott. Proffsig fotvård utan någon tillstymmelse till för att sälja mer än behövs! Tack Matilda!
2011-01-12
Ulla Bengtsson
Jag har gått hos Matilda i drygt ett år. Har problem med sprickor, nageltrång och förhårdnader. Jag är mycket nöjd med behandlingen och kan varmt rekommendera Matilda. Jag tror inte det finns nåt som inte Matilda klarar! Matilda är bäst - helt enkelt. Har prövat 4 fotterapeuter tidigare, inget går upp mot det här!
Mycket duktig, det enda som fattas är ett leende så att man känner sig välkommen.