Energikliniken

Kategori: Zonterapi, reflexologi

Omdömen om Energikliniken

2009-06-04

Goda råd att lita på

Jag har anlitat Energikliniken regelbundet i tio år. Bettina, som driver den, har undersköterskeexamen och kan en hel del om kroppens funktioner. Hon kan ge tips på vilken behandlingsmetod som är adekvat för Dig som patient vid rätt tillfälle. Därför vet jag att Bettina tar ett stort ansvar för patientens tillstånd vid varje tillfälle, och kan därmed rekommendera en annan adekvat behandling ? även om denna har ett lägre pris. Detta inger ett stort förtroende!
Jag kan berätta följande: Jag hade beställt en hot stone-massage. Eftersom såväl jag som Bettina insåg att min hjärtklappning började öka med anledning av att cirkulationen tilltog avslutade hon behandlingen med argumentet: ?Du skall ha zonterapi i stället?, även om denna behandling är billigare! Denna dag var jag helt ?uppskruvad?och insåg ganska snabbt att Bettinas bedömning var helt rätt!
Jag mår jättebra efter dagens behandling efter Bettinas råd! Ni kan lita helt och hållet på Bettinas råd.
Mona Nilsson Denne

R1001495;Zonterapi, reflexologi