Freedom Finance Kreditservice AB

Omdömen om Freedom Finance Kreditservice AB

2012-01-18

Missnöjd

Under all kritik!

Aldrig varit med om ngt värre. Fick hem ett brev, kontaktade då dem och ifrågasatte deras utskick. Vidare så ställde jag en hel del frågor, tidigare varit näringsidkare och är i dagsläget van vid upprättande av avtal, förhandlingar et c. Därav är jag väl medveten om väsentliga faktorer som spelar ing. Ställde som sagt en hel del frågor, däribland antalet UC som görs. Får tillasvar att endast en görs. Bra svarade jag, då jag inte vill ha en fr varje samarbetspartners till er. Bad att ev få återkomma då jag skulle fundera på saken. Återkom, en ansökan gjorde. Kommer hem endag och tappade hakan när jag såg antalet UC som gjorts. Detta var enda skälet till att jag ens övervägde att bli kund hos dem, att enbart en UC skulle göras. Hade personen jag talat med nämnt att samtliga samarbetspartners tog varsin UC hade jag inte ens övervägt att bli kund hos dem. Ringer och tager upp detta med dem. Blir bollad fram och tillbaka. Blir lovad att de skall ringa upp mig vilket de inte gör. Jag ringer och ringer, lämnar meddelande osv. Personalen jag talar med delgiver olika information i samband med mina frågeställningar. En del säger att numret alltid synes, andra säger att det inte är så, att det beror på till vem samtalet kopplas till. Pratade med en högre uppsatt, dock når inte inromationen fram till honom som jag delgiver. Han påstår att en person måste gå igenom ljudfilerna då samtliga samtal spelas in. Jag poängterar att de omöjligt kan spåra det anonyma samtal då jag ringde första gången. Hur kan det veta att det är jag och inte Anna, Lisa eller Katarina? Detta innebär att de ej hittar samtalet där personen jag talade med sade att en UC görs. Iom att jag jobbar en del med avtal et c antecknar jag alltid namn, datum samt vad som sagts. Dock vägrar de lyssna på mig och det känns som att tala med en vägg. Hädanefter bör man nog spela in samtalen själv. Det märkliga är att de ej iformerar om att samtalen spelas in samt att man ej får ta del av de samtalen TROTS att jag som medverkande part i samtalet enligt lag har rätt till det. Då den högre uppsatta personen lovat att höra av sig men ej gjort det ringer jag tillbaka Flera ggr har de ljugit och sagt att jag talat med personer jag aldrig pratat med samt att de mailat och ringt mig. Nästan så man har lust att slänga på luren när en person ljuger mig rakt upp i ansiktet Då hade jag väl fått ett mail? Eller ett telefonsamtal om så vore fallet? Hur som, har beställt dokument som bevisning samt inspelningar med dem som ej är till deras fördel då jag kommer polisanmäla detta samt upprätta en stämningsansökan. Har de sagt ngt får de stå tills vars för det. Inte ingår jag ett avtal med en annan part och fakturerar dem det dubbla? Så bedriver man inte en verksamhet. Jag kommer driva denna process tills jag får min upprättelse vilket jag vet att jag kommer få då jag har vittnen, inspelningar samt dokument som kommer påvisa att deras argument är ohållbara. Rent juridiskt så ser det tyvärr ej ljust ut för dem. Trist bara att man skall behöva driva det så långt istället för att man som företrädare för ett företag väljer att åtgärda den problematik man åsamkat den individ som enbart förlitat sig på den information man erhållit då man ej haft fog att utgå ifrån att de delgiver information som i senare skede visar sig vara en ren lögn. Observera att det finns betydligt mkt mer jag har att inkomma med i samband med den stämningsansökan jag troligen kommer behöva upprätta då jag varit i kontakt med otroligt många i samband med den utredning jag på egen hand påbörjat. Listan är lång och tycker det är ytterst anmärkningsvärt att ett företag kan bedrivas på detta sätt i Sverige. De skall figurera mellanhand, inte lurendrejare!

2012-01-12

'Martin O 'Martin O

Makalöst undermåligt kundbemötande

Jag skulle lösa några krediter som jag har och vände mig till freedom finance. Efter att jag skrivit in mina uppgifter blev jag kontaktad via telefon och fick komplettera vissa uppgifter. Jag ställde även lite kompletterande frågor i detta samtal som exempelvis hur många kreditbedömningar som görs, och gjorde klart att jag inte önskar mer än en. Då fick jag till svar att de kunde göra en i taget, någonting som jag tackade ja till. Några dagar senare kom posten med inte mindre än 6 utförda kreditbedömningar, någonting som visserligen inte strider mot de "allmänna villkoren" som jag blev informerad om av deras kundtjänst, men väl den överenskommelse som jag hade efteråt med deras handläggare.

Jag avråder er att vända er till denna låneförmedlare och rekommenderar er att vända er någon annanstans. Kan man inte dementera kreditbedömningar för fel som beror på företagets egen felinformation så är man inte ett speciellt nytänkande och bemötande företag.

2011-04-29

Markus

Aldrig mera.

Inte alls nöjd.

Mitt ärende har tagit över 3 veckor trots att jag från början sa att jag behövde pengarna snabbt och att jag fick ett beviljande redan samma dag, har blivit tvungen att ringa till företagat som jag ska betala min skuld till och förklara läget, pinsamt! Inte ens en ursäkt har jag fått när jag har ringt och frågat.

Jag kommer aldrig mera att anlita Freedom Finance.

2011-02-15

mackan

AKTA ER, Bluffföretag

jag ville lösa mitt lån som låg på 6 procent, Jag sa åtskilliga gånger att jag vill inte ha er hjälp om ni inte kan ordna ett lån UNDER 6% eftersom jag vill LÖSA mitt andra lån. några dagar efteråt får jag hem ett skuldebrev från svea ekonomi på 24,99 % ränta. Helt sanslöst.

2010-09-15

fredde

Rekomenderas av mig!

Bra och snabb service. Ett par timmar tog det att få besked. Hjälpte mig med ett lån när jag var i en knepig situation och troligtvis inte hade fått lån på andra håll.

2010-06-28

Generalen

Bäst på service

Kanonbra att få hjälp av riktiga människor! Smidigt, snabbt och enkelt - inte alls lika robotaktig som hos andra banker på nätet.

2010-01-14

Jonas

Blufföretag

Med en marknadsföring som lovar ränta från 4,95 % som sedan är 23% måste detta företag räknas som blufföretag . Otrevlig personal som saknar förmåga att hantera kritik mot deras marknadsföring ! Uselt .

Svar från Freedom Finance Kreditservice AB
2010-01-21

Hej Jonas. Vi jobbar som en låneförmedlare och samarbetar med flera olika banker och låneinstitut som kan hjälpa kunder i olika lånesituationer. Vi har då även ett brett urval av olika låneprodukter. Varje bank/låneinstitut har olika regler och krav vad gäller olika faktorer som inkomst, anställningsform etc. Detta gör att vi inte kan söka alla kunder som söker lån hos oss till alla våra samarbetspartners. Räntan sätts också individuellt efter en kreditprövning. Detta innebär att räntan ibland kan bli högre än den från-ränta som anges i marknadsföringen. Vi strävar alltid efter att hitta ett så bra låneerbjudande som möjligt efter kundens lånesituation. Tyvärr kunde vi denna gång inte erbjuda dig en bättre lösning. Vi beklagar också om du upplevt ett negativt bemötande från vår kundtjänst.
Mvh Freedom Finance