Salong Hårfager

Omdömen om Salong Hårfager

2011-07-04

Lotta Höör

Salong Hårfager

Bästa frisörerna i Landskrona och Skåne. Varit kund i 20 år!! Jocke är en mycket duktig frisör. Salongens trevliga bemötande och service är outstanding.Bara så oslagbart! De ser kunden och kan känna av vad den vill ha, och levererar. Den som inte går dit eller provar - har verkligen missat något. Alltid så trevligt att komma dit och bli fixad i håret!

2011-05-26

cissi

kommer fran usa for att fa klippas av dami!!

maste saja att dami ar otrolig! skulle flyga over honom till usa om jag var anna anka!

2011-05-02

V

Kanon

Verkligen nöjd med min nya frisyr!!! Tack Joakim Rekomenderas varmt

2010-11-02

Kattis

Bäst!

Tar kundens önskemål på allvar och oroar sig inte för trender, som t.ex. Idas. Skickliga frisörer som är trevliga och verkligen bryr sig! Kommer aldrig att gå till någon annan!

2010-07-26

nöjd kund

Alltid lika nöjd

2010-05-02

Kunden

Wow

Har aldrig varit så nöjd hos någon frisör som hos Joakim på Hårfager.........en klass för sig själv

2009-12-14

Stammisen

Jocke är bäst!!

Bästa frisören i Lanskrona, är alltid lika nöjd! Det enda lite negativa är att det är så lång väntetid på klipp-tiderna, 4 veckor nu senast, ska ni behålla 5 an så får det kanske bli lite skärpning på det:)

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård