Fler träffar Hotell, pensionat Ängelholm
Klitterbyn Skånes Konferenscenter
Tel 0431 - 45 86 00, Råbockav., 262 63 ÄNGELHOLM10 omdömen för Klitterbyn Skånes Konferenscenter:
RSS2010-01-27
David
Toppen!
Varit på konferens på klitterbyn, Bra läge, Nära till natur/strand och kanon mat.
2009-07-17
Hanna
Här är det underbart!
För tredje gången kommer vi nu att tillbringa en vecka i Klitterbyn. Vi älskar staden, området och den fina sandstranden!
2009-02-27
Nöjd ägare
Köp ett eget hus på Klitterbyn
Supper annläggning att ha sitt eget semmesterhus på köp ett hus nu, det har vi gjort./ Anna
2009-02-05
Anna S
Här är toppen *****
Ett gott utbildningsresultat kräver arbetsro, gemenskap och koncentrationsförmåga. Klitterbyn i Havsbaden ger er alla möjligheter i detta avseende. Naturen, stillheten invid Skäldervikens vatten och Klitterbyns ombonade konferensanläggning skapar en unik miljö för all seriös utbildningsverksamhet.
2009-02-05
zebbe med
Toppen plats nära till allt :-)
Denna unika semestermiljö bjuder på salta bad, cykel- och promenadstigar, motionsspår och stor möjlighet till aktiviteter för alla. Ängelholm bjuder i sin tur på en mängd unika sevärdigheter. Du finner 12 st golfbanor och färjeförbindelse till Danmark inom en halvtimmes färd.
2008-10-29
KD
Bra ställe för utbildning
Vi är på klitterbyn och konfererar just nu, Kanon god MAT!! :-) / KD
2008-02-06
Kanonstalle
Har ar underbart, cykelavstand eller prommenadavstand till allt. Mysiga sma hus att bo i, lugnt omrade.
Sommarboende
Kanon sommarboende, Nära till stranden och allt!