Kategori: Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Erik Mörne Leg.Veterinär
2011-11-08
marta r
Idag träffade vi Erik för första gång, ett supertrevlig människa som bryr sig om djuren och dess ägare. Han lyssnade på hennes sjukdomshistoria och ville hjälpa henne.
2011-06-09
Ida / Vi2 Hundcenter
Lugn, kunnig, positiv, välkommnande, trevlig mot både ägare och hund, mm, mm listan kan göras lång....
2010-09-14
Doris matte
Lyhörd både vad det gäller djur o människor!
Rekommenderas varmt!
2010-07-18
nisse och agneta
Att kombinera en hög yrkeskompetens med ett otroligt socialt bemötande både vad gäller djur och människor är få förunnat. Du är outstanding!
Tack för all omsorg om Bangsi och oss.Vi återkommer med vår nya kattunge.
Nisse och Agneta
2010-06-02
Donna
En lugn & trygg veterinär, som lyssnar på både djur och ägare.
2010-03-11
Nisse
Erik Mörne har något som andra vetrinärer saknar nämligen stor social kompetens. Han är lugn, harmonisk, extremt trevlig och otroligt kunnig inom branschen. För oss finns inget alternativ när det gäller våra djur Vi väljar endast det bästasom finns att tillgå och då är Erik Mörne ett självklart val.
2009-10-12
Marica
Vi har gått till Erik i många år och kommer gladeligen tillbaka varje gång det är något med våra djur. Kan han inte söker han efter problemet och ger sig inte förrän det är löst! Lugn och lyssnar på det man säger, både han och Åsa är superduktiga på det de gör.
2009-04-29
Prippen
Ödmjuk, lyhörd, mänsklig och superduktig... TACK FÖR ATT DU FINNS!
2009-04-15
Timolina
Timolina tackar Erik och Åsa för en helt underbar vård. Vi kommer aldrig att glömma hennes knakande leder som fasinerade Erik så. Tack för suverän hjälp, härdan efter vet vi vart vi skall vända oss. Alltid till Erik och Åsa.
2008-12-08
Lotta
Mina varmaste rekommendationer. Det finns nog ingen som är så lugn, varm, lyhörd och otroligt duktig på det han gör. Erik lyssnar på vad jag som djurägare har att säga, och han visar djuren stor respekt. Tack för all hjälp!
2008-09-11
Coolmix
Jag känner mig alltid trygg när jag vänder mig till Erik & Åsa. Ni har hjälp oss mycket. Ett STORT TACK TILL ER!!!!!
2008-06-11
Ann-Marie
Tack snälla Erik för att du kunde hjälpa mej med Zorro så snabbt, du är en super bra vetrinär! Hos dej känner sej både djur och människor sej trygga!
2008-04-08
Simon
Kan varmt rekomendera denna klinik, en otroligt duktig veterinär och en helt fantastiskt kunnig sköterska. Som med varsam hand tar och hjälper en med allehanda problem. Sköterskan kan dessutom allt om foder.
2008-03-11
Pysen
Har haft några olika veterinärer under åren. Men en sak är säker. Så länge Erik har kliniken öppen, kommer jag att stanna där. Lugn, harmonisk, ödmjuk och väldigt väldigt kunnig om våra älskade husdjur.
2007-11-15
Mycket trevligt lungt ställe med en duktik veterinär och assistent. Har tid för en och lyssnar även på djurägaren. Assistenten är väldigt duktig på foder. Mycket duktiga på Hd rötgning
Om man kommer med hund eller en liten hamster spelar ingen roll, Erik behandlar alla djur med respekt och ömhet, och vet verkligen hur han skall handskad med ägarna så dessa känner sig lugna och vet att deras djur får bästa behandling.