Omdömen om Solid hair
2011-08-06
JoPe
Gabriela gjorde ett grymt jobb, talade hela tiden om varför hon klippte som hon gjorde och det uppskattar jag.
2011-07-21
M
Hade inte klippt mig på lääänge och visste inte riktigt hur jag ville klippa mig. Efter att ha kollat här på Rejta så tänkte jag att jag skulle testa Solid Hair. Jag gav Tina fria händer med mitt hår och blev riktigt nöjd med slutresultatet. Tack så mycket!
2011-05-08
Donna
Jag har länge haft problem med att hitta en frisör som vill lyssna på mig och göra som jag önskar. Ofta tar de egna initiativ(vilket är bra om man inte vet vad man vill ha) men i mitt fall, vet jag exakt hur jag vill ha mitt hår och vill inte ha någon som experimenterar på mig. Genom att läsa "Rejta" hittade jag denna salong och blev mäkta imponerad av allt... första samtalskontakt med frisören Gabriella, mottagande på salongen och både hennes kunskap och lyssnarfärdigheter. Hon förstod vad jag ville, klippte precis lagom mycket och ägnade mycket tid åt föning och styling. Hon gav också feedback om skicket på mitt hår och saker jag ska tänka på och är verkligen en hejare på schamponering (med bra huvudmassage). Hon vann mitt förtroende direkt och jag kommer absolut att gå tillbaka. Ni som är missnöjda med Er frisör och inte riktigt vågar söka vidare..gör som jag...våga får det som Ni vill och gå till denna fräscha salong som också har normala/humana priser för utmärkt utfört arbete!
2010-10-09
JAÖ
Jag och mina två tärnor fick en härlig morgon hos Solid Hair med uppsättning och smink till oss alla tre. Tina och hennes kollega var verkligen proffsiga och vi blev mer än nöjda! Bruduppsättningen var fantastisk och jag kan varmt rekommendera Tina!
2010-02-13
nöjd kund
Jag har klippt mig hos Marlene och tycker att hon är jättebra. Man får styra ganska mycket själv hur man vill ha det, för jag tror hon är rätt ny och hon tar inte så mycket egna initiativ eller vad man ska säga. Men det spelar ingen roll för mig och jag har varit supernöjd alla gånger jag varit hos henne!!Det känns verkligen som att hon lyssnar på hur man vill ha det! Hon klippte jättefin lugg på mig :)
2010-02-12
Lotta
Jag har haft mitt löshår sedan juli -09 och det sitter fortfarande hur bra som helst. Jag är så nöjd. Jag kommer aldrig att byta frisör. Tina kommer att få stå ut med mig nu, även om jag har flyttat till Malmö är det helt klart värt att köra till Solid Hair i Helsingborg.
2009-10-31
Malin
Jag har gått till Soldi Hair i flera år. Tycker det är riktigt mysigt att sitta där o få sitt hår shamponerat. De är duktiga på färg o klipp, ingen tveka. Deras praktikanter är faktiskt också bra, men de borde sänka priserna på dem, eftersom de trots allt är praktikanter och håller på tt lräa sig. Annars är jag supernöjd!!!!
Tack!
2009-02-13
Nettan
Jag kom in med min handikapade son och ville ha en cool frisyr på hans lockar. och detta lyckades Tina perfekt med... trots att min son är 4 år, kan ej sitta still och har ett väldigt temprament men det gick bra med tålamod och sång. tack
2009-02-11
Helena
(Omdömet avser Solid Hair)
Tack för en kanon frisyr, ni (Tina
2009-01-24
Annika
(Omdömet avser Solid Hair)
Malin är den bästa frisören jag har haft. Hon lyssnar men kommer samtidigt med förslag. Jag rekomenderar henne varmt!
2009-01-24
Nöjd kund
Jag gick in på solid hair utan att veta vad jag ville gör med mitt hår, frisörerna hade så mycket ideer och förslag och jag blev väldigt nöjd!
2008-11-05
Sophie
Jag har aldrig blivit så nöjd med en klippning som jag blev när jag klippte mig på Solid hair, jag tänker gå dit i fortsättningen, det är en sak som är säker
2008-10-13
Blondie
Här får man bra sevice och man blir supernöjd. kan verkligen rek. dem
2008-08-06
Miami
Tusen tack Tina för att du gjorde mig så vacker.
2008-03-11
vadå "njaaa"!? Har klippt mig på salongen i snart 4 år och alltid varit glad och nöjd då jag gått där i från,Cecilia
2007-10-10
Daniel
Jag har klippt mig hos Tina i snart 3 år, och har alltid gått därifrån nöjd och belåten.Jag tror inte att de i salongen skulle få för sig att sätta betyg själva. Är man inte nöjd så tror jag att de fixar problemet.
2007-10-10
Invincible
Detta är sjätte gången jag blir total Extreme Makeover av Tina Tolevska på Solid Hair. En fantastisk professionell designer som är petig med minsta hårstrået. Jag har provat minst 20 olika frisörer och har inte känt den personliga kemin med någon av dem som jag gör med Tina. Jag är en mycket pedantiskt kille som kräver mycket av min frisör. Tina överraskar mig ständigt med nya ideér. Hon är en mycket varm och behaglig människa. Öppen, ärlig och gör allt för sina kunder. Glädjen är alltid på topp. Fem stjärnor är det minsta jag kan ge dig och dina medarbetare. Trevliga tjejer som alltid är framåt och har glimten i ögat. Nominerade till Årets Frisörsalong är ni verkligen värda. Jag kommer rösta flera gånger. Räkna med det...;-) KÄRLEK
2007-09-20
Kund
Efter att ha sett många fina omdömen här bokade jag tid hos Tina. Ville ha mörkare hårfärg men hälften av slingorna var ljusare när jag gick än när jag kom.. halva luggen är mörkare än andra halvan och lite längre på mitten än på sidorna, hmm. visst det är trevlig stämning där och Tina lyssnade och verkade intresserad men det blev ändå inte som jag visade och förklarade. Undra om några kommentarer här är skriva av flickorna i salongen..?
2007-09-05
Shiva
Tina är expert på det hon gör och då kan jag slappna av när jag är hos henne. Dessutom är hon jätte trevlig och verkligen bry sig om sina kunder och kan "trolla fram tider" när man behöver "akut tid"! Hennes medarbetare är också trevliga och kunniga!
2007-04-11
Smulan
Vi har att Hbg´s bästa frisörer finns även i lilla A-torp!
2007-03-31
syster
Första gången jag klippte mig hos Tina mycket humanistisk människosyn plus att jag blev mycket nöjd med min frisyr.
2007-03-27
TE
Har varit runt på många salonger men här blir jag kvar. Har dessutom fått hjälp med min psoriasis och håravfall på sååkort tid. Tina är fantastiskt trevlig och proffsig. jag kommer att rekommendera Solid Hair till alla!
2007-03-19
En "st
Jag har varit runt på många olika salonger,men ingen som passa in på mina önskemål.Till slut träffa jag Tina som verkligen förstår hur man vill ha det.o alltid uppfyller mina krav.Jag har aldrig varit så nöjd, och jag lovar jag är väldigt kräsen vad gällande håret.Alla tjejerna är toppen!!
2007-03-16
Thomas
Wild but subtle.. :) Tina gjorde det igen! ;) Nu ska vi bara ge personalen en datorutbildning! /T
2007-03-08
Buddah
Spontan reaktion; WOW. Vilket emottagande, vilken service, vilken frisyr.. Så nöjd som jag var när jag gick ut ifrån salongen har jag aldrig varit.. Sätter inte min fot på en annan salong, inte nu, och definitivt inte i framtiden.
2007-03-08
Detta är en toppen salong helt enkelt. Toppen tjejer allihopa, och väldigt duktiga och tillmötesgående. Kommer besöka dom så länge dom finns kvar här. Kram Monica
2007-03-07
Gustavsson
De fick mkt godkänt av mig och min mamma. Jag har verkligen letat efter en frisör det senaste året. Frisyrer blev super, mammas hårbotten bra igen!
2007-03-04
Catharina
Oerhört duktiga, bästa service och trevlig personal! Tina klarar allt!
2007-02-02
Varit kund sedan Tina tog över salongen och blir alltid lika nöjd.... både med frisyren och med servicen!!
2007-01-09
Ida
Tina gjorde mig supersygg till studenten.. en frisör som klipper med hjärtat :D
I gave this salon a chance about a year ago and was satisfied. I have returned few times since then and still have the same opinion. Perfect color and Perfect cut; not only designed to my features and my style but able to quickly maintain daily. Will go back for more. THANK YOU!!!