Så fort jag får tid till min tandläkare så blir jag så glad...Alla där är alltid så glada och trevliga. Alla säger hej och hejdå. Tandläkarna på laxgatan i ängelholm e verkligen toppen men inte nog med de...De bästa e min tandläkare Simon, han e den bästa tandläkaren man kan ha och de jag säger de menar jag. Han e alltid så försiktioch snäll och ska alltid skoja till de. Alla borde få ha en sån UNDERBAR tandläkare som honom. Jag var liksom helt livrädd att gå till tandläkaren innan och tyckte de var pest och pina men nu, så tycker jag de e så roligt och ska jag vara ärlig...så i bland tjatar jag att jag vill gå till tandläkaren (A)