Man kan alltid ifrågasätta ett företags bemötande, inte minst när det kommer till kundnöjdshetsbarometern. Jag har beställt ett program av företag X där de i sin tur skulle köpa licenserna från Tech Data. I och med att vi har väntat över 10 dagar på licenserna, bestämde jag mig för att personligen ringa och fråga vart de är någonstans och varför det dröjer så mycket? Efter att ha presenterat mig och att jag ringde för att följa upp beställningen hänvisades jag obestämt till min leverantör. Därefter lades luren på utan ett avslut. Detta tyder på att det eventuellt finns en intern tvist mellan min leverantör och Tech Data, där alla deras kunder även ska få lida, där TD dessutom ser till att de ska få en dålig image av X. Om Tech Data är bra på något, så är de i varje fall usla på ge en god service till sina direkta eller indirekta kunder. Jag kan meddela om att min leverantör kommer byta ut er som kund tack vare detta, och de är ingen liten kund heller!
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2008-11-10
BUnenge
Bra företag att göra business med
Snabb, bra och säker leverans med kompetenta medarbetare