Omdömen om Spånga Konditori AB
2012-03-07
Hilda
Trevligt att ett litet centrum som Spånga är levande med flera restauranger, affärer och konditorier. Spånga konditori konkurrerar med ett till som inte lever upp till dem! Utbudet är bra, alltid fräscha goda färdiga mackor på morgonen, bakelser och tårtor till kalaset. Och självklart kan man köpa med gott bröd och beställa mackor efter smak. stort minus för den okunniga personalen som tar på tok för lång tid att ta fram det bröd man vill ha, leta upp pris och slå in priset i kassan! inget ställe att gå till om du har mindre än 15 min på dig att handla!
2012-01-10
Väldigt goda limpor och frallor, dock inte så tillmötesgående personal - på det
2009-06-10
Har otroligt goda och matiga sallader - en favorit innehåller bulgur, en massa fräsch blandad sallad och andra grönsaker, oliver, valnötter, chevre och kokta rödbetor. Sedan är matbrödet också jättegott, och knäckebrödet... Har alltid blivit trevligt bemött när jag varit där. Gå dit!
2009-05-06
monika
Det här är en av de bästa konditorierna i Stockholm!
Allting är riktigt bakat och inte dessa halvfabrikat som fler och fler använder sig av.
Här finns gamla hederliga bakverk och inte dessa jättemuffins och jättekakor som sprider sig som en löpeld.
Jag har handlat här i flera år och alltid blivit trevligt bemött.
2009-03-28
Deras Rallarlimpa är det godaste brödet man kan få tag på i hela Stockholm! Trodde jag hade ätit gott bröd innan, men nej nej så fel jag hade!!! Helt enkelt bäst!!
2009-02-12
Dito
Goda smörgåsar, gnällig personal.
2008-10-09
diddi
Bra kvalitet och mycket godsaker. Kundbemötandet är dock inte av samma höga kvalitet.
Goda bakverk men för seg och okunnig personal. Ringer man och beställer så tror man att någon i andra änden skämtar!? ja den nivån är det på, sedan när man hämtar det tar det tid och problem att reda ut beställningar och vad saker kostar osv!!!